خسارت سیل در ۵ شهرستان استان بوشهر ۳۸ میلیارد تومان خسارت برآورد شد که بیشترین خسارت مربوط به دشتستان با ۲۶ میلیارد تومان بوده است.
حمیدرضا علم افزود: با وجود کمبود اعتباری که وجود دارد، اما سازمان برنامه و بودجه و استانداری و سازمان راهداری در این زمینه کمک حال بوده است.
وی اضافه کرد:محور کنارتخته – دالکی، محور تقاطع گادویی – اهرم، ورودی دلوار، ورودی سعدآباد و سه قطعه از محور دیلم به بهبهان از جمله پروژههای در حال اجراست.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای ادامه داد: که در مجموع کل اعتبارات ملی برای این پروژهها افزون بر ۶۰ میلیارد تومان واعتبار استانی آن بیش از ۴۰ میلیارد تومان بوده که در حوزه نگهداری راههای روستایی و شریانی هزینه شده و مابقی هم از طرح توازن، تامین مبلغی بیش این استان کمک کرده است.
علم با اشاره به اینکه خسارات سیل اخیر هم برآورد شده است بیان داشت: با همکاری مدیر کل بحران و فرمانداری در ۵ شهرستان استان ۳۸ میلیارد تومان خسارت برآورد شد که بیشترین خسارت مربوط به دشتستان با ۲۶ میلیارد تومان بوده است.
وی گفت: نگهداری راهها برنامه شاخص و آتی این سازمان است که با توجه به وضعیت محدود اعتبارات در نگهداری رویه آسفالت، از آسفالتهای حفاظتی استفاده میکنیم که هم اکنون انجام شده، محور بوشهر – برازجان از دیگر برنامه هاست که قبل از اینکه آسفالت خراب شود آسفالت حفاظتی شود.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای افزود:رویه آسفالت، جم به عسلویه از محورهایی است که به واسطه نوع کوه مارم، دائم در حال نشست است و تعمیر اساسی از جمله اقدامات است.
علم با بیان اینکه نگهداری راهها زمهمترین پروژه هاست گفت:نگهداری راههای روستایی باغ تاج در دشتستان و دشت پلنگ در دشتی در طرح ابرار از جمله طرح هاست.
وی افزود: جابجایی به موقع کالاهای کشاورزی، محصولات واحدهای تولیدی در حوزه پتروشیمی و نفت، کارخانه سیمان و کالاهایی که از بنادر خلیج فارس به بوشهر، و از بوشهر به سایر نقاط بخوبی انجام گرفته است.
علم اضافه کرد: با توجه به شرایط کرونایی و زیانی که متوجه ناوگان اتوبوسرانی شد، اما بدون کوچکترین خلل جابجایی مسافران با حفظ شیوه نامههای بهداشتی انجام شد.