فرمانده کل ارتش با تاکید بر اینکه راهی که پرستاران نظامی انتخاب کردهاند، یک انتخاب ممتاز است، گفت: پرستاران آسایش، راحتی، سلامتی و جان خود را فدای دیگران میکنند.
وی افزود: نظامیها از این دستهاند، جان خود را به میدان میآورند تا مردم امنیت داشته باشد، جامعه پزشکی و به ویژه پرستاران نیز از این دستهاند، آسایش و سلامتی خود را فدای سلامتی دیگران میکنند، همه برای آسایش، راحتی و سلامتی خود و خانوادهشان تلاش میکنند، در حالیکه پرستاران آسایش، راحتی، سلامتی و جان خود را فدای دیگران میکنند، این یک خط برجسته از زندگی افراد خاص است.
فرمانده کل ارتش خطاب به پرستاران بیمارستانهای ارتش ادامه داد: شما پرستاران نظامی و یا نظامیان پرستار هستید. راهی که انتخاب کرده اید و در آن استقامت میورزید یک انتخاب ممتاز است، نه انتخاب این راه در اراده هرکسی هست و نه کار کردن در این راه از دست هر کسی بر میآید.
امیر سرلشکر موسوی خاطرنشان کرد: این که روز ولادت اسوه صبر و استقامت، حضرت زینب (س) را به عنوان روز پرستار نام نهادهاند به دلیل برجستهترین صفت یک پرستار یعنی صبوری است؛ صبوری در سختی و مداومت کار، صبوری در مواجهه با همراهان بیمار و صبوری در پذیرش خطرات ویژه کار در محیط بیمارستانی.
وی اظهار داشت: البته ما هم نباید به تعریف و تمجید زبانی و کلامی از پرستاران اکتفا کنیم، بلکه باید برای رساندن جامعه پرستاران و پیراپزشکان به شأن معنوی و مادی آنها تلاش و پیگیری کنیم و این کار را میکنیم.
فرمانده کل ارتش با تاکید بر اینکه پرستاران باید دانش پرستاری و مهارت پرستاری را روزبهروز ارتقا بدهند، گفت: انتظار دارم جامعه پزشکی ارتش به ویژه پرستاران و پیراپزشکان، در سطح کشور برای همه الگو باشند، اخلاق خوش با بیمار و حفظ کرامت بیماران را رعایت کنند، همانطور که تاکنون هم بوده اند؛ هر چند خودشان هزار درد و غصه در دل دارند.
وی خطاب به مدیران پرستاری نیز گفت: شما هم باید با مدیریت خوب بهرهوری حرفهای را ارتقا دهید.
در پایان، امیر سرلشکر موسوی به نمایندگی از جامعه پرستاری و پیراپزشکی ارتش، با اهدای لوح تقدیر به خانم اشرف قمچیلی مدیر پرستاری و پیراپزشکی آجا، از زحمات و تلاشهای ارزشمند آنها تقدیر کرد.