به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان،مهران احمدی بلوطکی ضمن ابراز
گلایه شدید ا
ز عملکرد شرکت آبفا شهرستان در رسیدگی به م
شکلات شبکه توزیع آب روستایی اظهار داشت: ادغام شرکت آبفار با آبفا چیزی جز اسفبار شدن وضعیت آب روستایی نداشت، شبکه آب روستایی در سالهای گذشته علی رغم همه کاستیها از وضعیت کنونی بهتر بود، آبفا باید بپذیرد در حال حاضر رسیدگی به شبکه توزیع روستایی نیز بر عهده این شرکت است.
وی افزود: در حال حاضر تاسیسات روستایی اوضاع خوبی ندارند و خرابی دستگاههای کلرزنی و نبود ماده ضدعفونی کننده (پرکلرین) در تاسیسات بیداد میکند. مواردی همچون کلر صفر در شبکه توزیعی، کمبود پرکلرین در تاسیساتها، شکستگیهای لوله آبرسانی در شبکه توزیع، افت فشار و قطعی مکرر، کدورت بالاتر از حد استاندارد، فرسودگی و قدیمی بودن تاسیساتها و خطوط آبرسانی، را از مشکلات موجود است.
رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز گفت: دسترسی مردم به آب سالم و بهداشتی از ضروریات است و عدم تامین آب بهداشتی و سالم برای مردم روستایی را یک ظلم بزرگ در حق این مردم دانست.
احمدی بلوطکی ضمن بیان این موضوع که حفظ کلر باقیمانده در رنج مناسب در شبکه آب توزیعی از ضروریات است و نبود کلر در تاسیساتها و عدم کلرزنی آب و عدم پایدار بودن کلر باقیمانده در آب امری ناپذیرفتنی است، خطاب به مسئولین و متولیان امر گفت: حتما باید بحران و طغیان بیماریها رخ دهند تا چاره اندیشی صورت پذیرد.
وی اظهار داشت: از راههای پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا، شستشوی مرتب دستها است و یقیناً در دسترس بودن آب سالم برای مردم امری ضروری و انکار ناپذیر است. بهداشت نمیتواند به سادگی از کنار آبی گذر کند که هنوز فاقد کلر و پرکلرین است.
بیشتر بخوانید:مشکل آب آشامیدنی در برخی روستاهای خوزستان +فیلم
دبیر شورای سلامت اهواز افزود: یکی از مشکلات اساسی آب روستایی این است که بعد از طرح ادغام آب شهری و روستایی، هنوز کسی مسئولیت آب روستایی را به عهده نمیگیرد و ما نمیدانیم که طرف اصلی ما در آب روستایی چه کسی است که پس از طرح ادغام و با توجه به دستورالعملها و شیوه نامههای اجرایی، آبفا اهواز به عنوان متولی آب روستایی معرفی شد، علیرغم همه تلاشهایی که همکاران ما در آبفا انجام داده اند، ولی جواب قانع کنندهای برای مشکلات آب روستایی دریافت نکردیم.
احمدی با اشاره به اینکه مراکز بهداشت به عنوان ناظر و حافظ سلامت شهروندان کوتاهی متولیان امر در جهت تامین آب سالم و بهداشتی برای مردم را نمیپذیرد، گفت: اخطار نهایی به شرکت آبفا شهرستان داده شد و ما تمام تلاش خود را در چند ماه گذشته انجام دادیم.
رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز، بیان داشت: از تمام ظرفیتهای بین بخشی، تذکرات شفاهی و کتبی، توصیههای دوستانه و مشفقانه و طرح در شورای سلامت شهرستان برای حل معظل کمک گرفته شد، ولی ظاهراً در آبفای اهواز کسی جوابگوی اوضاع نابسامان آب روستایی نبود.
دبیر شورای سلامت شهرستان اهواز در پایان تصریح کرد: با توجه به گستردگی حوزه روستایی در غرب اهواز، نگرانیهای بهداشتی ما و به نتیجه نرسیدن تعاملات چند ماه گذشته، پرونده شکایت مرکز بهداشت غرب اهواز از شرکت آبفا به دستگاه قضا ارسال شد.