جانشین فرمانده سپاه قدس گیلان اعلام کرد: ۶۰درصد مردم گیلان در طرح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی غربالگری شده اند.
سرهنگ پاسدار حسن حبیبی با اشاره به اینکه یکی از دغدغه های سپاه از کم آگاهی مردم از طرح غرلباگری حاج قاسم سلیمانی گفت: هنوز بسیاری از خانواده ها تمایل ندارند در این طرح مشارکت کنند و این امر باعث شده روند اجرای آن به کندی صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه برای اجرای بهتر طرح غربالگری سردار شهید حاج قاسم سلیمانی همه نهادها باید پای کار باشند تصریح کرد: رسانه ها به ویژه صداوسیما با اطلاع رسانی و آگاهی بخشی، شهرداری ها با فضاسازی، آموزش و پرورش از طریق سامانه شاد و شرکت مخابرات از سامانه های پیامکی و تلفن همراه می توانند در افزایش مشارکت مردم در این ملی نقش آفرین باشند.
سیدجلال رضاپور معاون اطلاعات و اخبار صداوسیما هم در این نشست با اشاره به تولید برنامه های متعدد در زمینه اجرای این طرح و پخش از شبکه استانی و ملی گفت: مردم نگرانی هایی دارند که باید به نگرانی های مردم توجه شود.