معاون خودکفایی و اشتغال کمیته امداد امام (ره) از ایجاد 120 هزار فرصت شغلی برای افراد زیر پوشش خبرداد.
وی با اشاره به اینکه کمیته امداد در این دهه ها 700 هزار خانواده نیازمند را مستغنی کرده و آنها به درامد مکفی رسانده است گفت: هزاران نفر از این افراد اکنون حامی خانواده های محروم دیگر هستند.
به گفته معاون خودکفایی و اشتغال کمیته امداد امام (ره) به رغم شرایط کرونا، برنامه های اشتغال کمیته امداد نسبت به سال گذشته پیشرفت 20 درصدی داشته است.
تحقق 61 درصدی فرصت های شغلی مددجویان قمی
عبدالملکی در خصوص ایجاد اشتغال در استان قم گفت: 2900 فرصت شغلی برای این استان در نظرگرفته شده که تاکنون1750 شغل آن سازماندهی شده است، که نشان از تحقق 61 درصدی این برنامه دارد.
وی از ایجاد 300 هزار فرصت شغلی در سال آینده در اشتغال امداد هم خبر داد و گفت: از دولت و مجلس درخواست کرده ایم که مسئولیت تمام مشاغل خانگی و مشاغل خرد روستایی هم در اختیار کمیته امداد قرار داده شود و تا با منابع مربوطه که در قانون آمده است بتوان در این زمینه گام های موثری برداشت.
معاون خودکفایی و اشتغال کمیته امداد امام (ره) ادامه داد: در صورت تحقق این خواسته، آمادگی خود را برای ایجاد 500 هزار شغل اعلام می کنیم که البته این درخواست در دست بررسی است.
عبدالملکی دو نظام هدایت شغلی و راهبری برای ایجاد اشتغال مددجویان کمیته امداد را برشمرد و گفت: در نظام هدایت شغلی به افراد صاحب ایده کمک می شود تا شغل مورد نظر خود را بعد از مشاوره ها آغاز کنند و نظام راهبری یک الگوی کارآفرین محور است که طراحی شغلی و کسب و کار می کند و مددجویان در آنجا مشغول کار می شوند.
معاون خودکفایی و اشتغال کمیته امداد امام (ره) افزود: برنامه اشتغالزایی کمیته امداد 50 درصد با نظام هدایت شغلی و 50 درصد با نظام راهبری اتفاق می افتد.
آقای عبدالملکی الگوی اشتغال کمیته امداد امام (ره) را یک الگوی منحصر به فرد و در چارچوب نظریه اقتصاد مقاومتی خواند و عنوان کرد: این الگو سبب ایجاد یک سوم اشتغال کشور شده است.