خراسان جنوبی
نظارت بر تولید ۱۵۷۱ تن گوشت قرمز در کشتارگاه ها
هزار و ۵۷۱ تن گوشت قرمز با نظارت کارشناسان دامپزشکی در کشتارگاه های دام خراسان جنوبی تولید شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، مدیرکل دامپزشکی استان گفت: در هشت ماه گذشته ۷۵۹ تن گوشت
گوسفند و بز، ۶۷۰ تن گوشت گاو و گوساله، ۱۲۰ تن گوشت شتر و ۲۲تن گوشت شترمرغ با نظارت کارشناسان تولید شد.
محمد اصغرزاده افزود: این مقدار گوشت با کشتار ۴۳ هزار و ۶۳۲ دام سبک و تعداد ۷ هزار ۷۸۹ راس دام سنگین با نظارت کارشناسان دامپزشکی استحصال شده است.
وی گفت: همچنین در این مدت ۱۷ هزارتن گوشت مرغ با کشتار ۸ میلیون و ۵۲۳ هزار و ۶۷۹ قطعه طیور نیز در کشتار گاههای استان تولید شد.
۱۱ کشتارگاه دام و ۴ کشتارگاه طیور در خراسان جنوبی وجود دارد.
اصغرزاده با تاکید بر اینکه مردم گوشت مورد نیاز خود را تنها از مراکز مجاز زیرپوشش دامپزشکی تهیه کنند، افزود: مردم در صورت خرید گوشت دارای لیبل دامپزشکی، از سلامت کامل دام کشتار شده اطمینان خاطر داشته باشند.
وی از تشدید نظارت های دامپزشکی ر کشتارگاه ها و مراکز عرضه در استان خبر داد و گفت: با توجه به شیوع کرونا نظارتهای دامپزشکی افزایش یافته و با متخلفین بهداشتی به جد برخورد میشود.