مسعود شجره، رژیم صهیونیستی را در این ترور مقصر دانست و افزود: نخستین بار نیست که رژیم صهیونیستی به این قبیل ترورها دست میزند و این رژیم بارها از این حربه برای دست یابی به اهداف ضد انسانی خود استفاده کرده است.
وی با استناد به بخشهایی از اخبار شبکههای تلویزیونی همچون بی بی سی انگلیس و سی ان ان آمریکا گفت: گویندگان خبر یا کارشناسان مدعو، با اذعان به نقش اسرائیل، از واکنش جمهوری اسلامی ایران ابراز نگرانی میکنند.
رئیس کمیسیون حقوق بشر اسلامی پرسيد چرا همه، نگران واکنش ایران میشوند و به اصل ماجرا که عمليات تروريستي اسرائیلی هاست، بی توجه اند؟
به گفته آقای شجره، ایران خود تصمیم خواهد گرفت چگونه در برابر این ترورها، واکنش نشان دهد، اما بی توجهی جامعه بین الملل به ترورهای اسرائیل، غیرقابل قبول است، زیرا ترور را موجه و قابل قبول نشان میدهد.
وی تاکید کرد: جامعه بین الملل باید اسرائیل را در قبال ترورهایش، پاسخگو کند، زیرا با سکوت جامعه جهانی، اسرائیل به ترورهایش ادامه خواهد داد و این رویه، به روشی قابل قبول در روابط کشورها مبدل خواهد شد.
رئیس کمیسیون حقوق بشر اسلامی با هشدار درباره اینکه ادامه این روال، قانون جنگل را بر جهان حاکم خواهد کرد تصریح کرد: به همین علت، همگان باید علیه این ترورهای اسرائیل، اقدام عملی کنند.
کمیسیون حقوق بشر اسلامی در انگلیس همچنین در بیانیهای از سازمان ملل خواست درباره قتل محسن فخری زاده، دانشمند هستهای ایران، تحقیق شود.
در بیانیه کمیسیون حقوق بشر اسلامی، با شرح چگونگی ترور دانشمند ایرانی آمده اگرچه هنوز مسئولیت این اقدام برعهده گرفته نشده، اما انگشت اتهام به سمت اسرائیل نشانه رفته است که در سالیان اخیر، شماری از دانشمندان هستهای ایران را که به فعالیت صلح آمیز مشغولند، هدف قرار داده است.
(سران رژیم صهیونیستی از جمله بنیامین نتانیاهو و ایهود اولمرت بارها نام شهید فخری زاده را به عنوان یک خطر برای اسراییل بر زبان رانده اند).
همچنین یک مقام ارشد اسرائیلی که روزنامه نیویورک تایمز هویتش را اعلام نکرده گفته است جهانیان باید از اسرائیل تشکر کنند که طرح ایران را برای دستیابی به سلاح هستهای به دست آقای فخری زاد، خنثی کرد.
در این بیانه آمده است پیش از این در سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۲ میلادی، اسرائیل چهار دانشمند هستهای ایران را ترور کرده است.