برای استفاده بهینه از زمین های کشاورزی ، کدو با صنوبر بصورت تلفیقی کشت می شود.
احمد پادیاب افزود : ۲۰۰ هکتار از زمین های کشاورزی صومعه سرا به کشت تلفیقی کدوبا صنوبر اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه اجرای این طرح نسبت به پارسال ۱۰درصد بیشتر شده گفت: کشاورزان این شهرستان در تابستان و پاییز هزار و 600 تن کدو از باغ های صومعهسرا برداشت کردهاند.
مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا تصریح کرد: انواع کدوهای استخوانی ، سفید ، تنبل حلوایی و انجیری در این شهرستان کشت میشود.
کدو از صیفی جات بسیار مقوی است که برای تنظیم فشار خون و درمان آنفولانزا مفید است.
از کدو به صورت خورشتکدو، کاکای کدو ، آش کدو ، کدو پخته و بخار پز استفاده می شود.