به گزارش گروه اجتماعی
خبرگزاری صدا وسیما مرکز زنجان ؛ مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: ارتقای فرهنگ کار در جامعه بسیار ضروری است و از همین رو برگزاری چنین جشنوارههایی میتواند به این موضوع کمک شایانی کند.
محمدرضا یوسفی افزود: این همایش از سوی دفتر امور فرهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با همکاری موسسه کار و تامین اجتماعی و با رعایت دستورالعملهای بهداشتی ستاد ملی مقابله با کرونا در هجدهم اسفندماه امسال، در دو بخش برگزار میشود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان افزود: در بخش گفتگو که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار میشود، با تعدادی از وزرای ادوار و معاونین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیران کل اجرایی آخرین وضعیت فرهنگ کار در کشور مورد آسیب شناسی قرار گرفته و چالشهای پیش رو و راهکارهای ارتقای آن بررسی میشود
یوسفی گفت: در بخش علمی نیز، ارائه مقالات علمی – پژوهشی در حوزه فرهنگ کار و ارتقاء آن در دستور کار دبیرخانه قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه امسال از سوی مقام معظم رهبری، سال «جهش تولید» نامگذاری شده است، گفت: با توجه به اینکه تحریمهای ظالمانه و یک جانبه اقتصادی شرایط را برای هموطنان سخت کرده است، توجه بیشتر به فرهنگ کار، ارتقا و نهادینه کردن آن در سطح جامعه از اولویتهای مهم وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: توسعه اقتصادی-اجتماعی کشور، افزایش کیفیت تولیدات ملی و اقبال عمومی به آنها، افزایش سطح رفاه اجتماعی، امنیت شغلی و اعتماد عمومی به دستگاهها و بخشهای مختلف اقتصادی، ارتباط مستقیمی با ارتقای فرهنگ کار در جامعه دارد و این همایش این موضوع را دنبال میکند.
یوسفی نقش تشکلهای کارگری و کارفرمایی و سازمانهای مردم نهاد در ارتقای فرهنگ کار را از دیگر محورهای این همایش برشمرد و افزود: نقش رسانه و هنر در ارتقای فرهنگ کار، نقش و جایگاه فرهنگ کار در اقتصاد مقاومتی و جایگاه فرهنگ کار در بیانیه دوم انقلاب اسلامی نیز از جمله محورهای آن است.
وی جایگاه فرهنگ کار در برنامههای توسعه، اسناد بالادستی و سند چشم انداز ۱۴۰۴ کشور و تحولات آینده کار و فرهنگ کار در فضای مجازی را نیز از دیگر محورهای همایش ملی فرهنگ کار بر شمرد.