ابعاد مختلف بودجه سال ۱۴۰۰ استان سیستان و بلوچستان برای ارتقاء شاخصهای توسعه بررسی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز سیستان و بلوچستان ، استاندار در نشست با مجمع نمایندگان استان که در محل کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی برگزار شد، با اشاره به رشد ۷۲ درصدی اعتبارات تملک دارایی و سرمایه ای، رشد بودجه کلی استان را قابل توجه برشمرد.
موهبتی با اشاره به تلاش زیاد مسئولان استان برای جلب موافقت برنامه و بودجه جهت اختصاص ردیف اعتباری خاص به این منطقه افزود: رشد بودجه سیستان و بلوچستان در قیاس با سالهای گذشته قابل قبول است ولی با این سقف از اعتبارات هم نمیتوان امیدوار به جهش توسعهای و رساندن استان به میانگین شاخص کشوری بود.
وی بهرهگیری از ظرفیتهای موجود برای هدایت بودجه در راستای اولویتهای توسعه استان، اشتغالزایی، بهبود معیشت و برخورداری عموم مردم و توسعه زیرساختهای سرمایهای استان را مورد تاکید قرار داد.
استاندار توجه به بخش های آب، کشاورزی، صنعت و معدن، حمل و نقل و ترانزیت، مناطق ویژه اقتصادی، سرمایهگذاری برای توسعه اقتصادی دریامحور و اتمام پروژههای بزرگ در دست اجرا را از اولویتهای اجرایی استان عنوان کرد.
در این نشست، هریک از نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی، بر ضرورت اهتمام جمعی بر توسعه بخشهای اجتماعی به ویژه بهداشت و درمان، آموزش و توانمندسازی خانواده و مهارت آموزی برای ارتقای شاخصهای برخورداری و پویایی و نشاط عمومی تاکید کردند.
در این نشست، مهرداد عرب اول رییس سازمان برنامه و بودجه استان و منصور بیجار معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، ضمن ارایه گزارش بودجه پیش بینی شده برای سال ۱۴۰۰ استان، نقاط قوت و ضعف بودجه استان سیستان و بلوچستان را برشمردند.