رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: مبارزه با آفت ملخ صحرایی در سطح ۱۸۵ هکتار از مراتع شهرستانهای گناوه، دیلم و دشتستان انجام شد.
وی بیان کرد: هرچند به دلیل بارندگی امکان ورود به عرصهها وجود نداشت، اما در زمان حاضر با توجه به متحرک بودن آفت عملیات ردیابی و مبارزه با قوت و شدت بیشتری در حال انجام است.
منوچهری اضافه کرد: احتمال میرود پس از باران ریزش جدیدی از آفات ملخ صحرایی در سطح سایر شهرستانهای استان بوشهر رخ دهد.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط آب و هوایی، خاک و جریان باد پیش بینی میشود امسال بیش از ۱۵۰ هزار هکتار مبارزه با آفت ملخ صحرایی در سه مرحله در این استان انجام شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: در زمان حاضر از نظر تامین سم در استان بوشهر مشکلی وجود ندارد و سم به میزان کافی خریداری و تامین شدهاست همچنین بیش از ۳۱۰ نفر در قالب ۳۰ گروه مبارزه با آفت در این استان سازماندهی شدهاند.
منوچهری یادآور شد: تاکنون از محل اعتبارات ملی ۶۰۰ میلیون تومان از سوی سازمان حفظ نباتات و با دستور استاندار بوشهر قرار است ۵۰۰ میلیون تومان نیز از محل اعتبارات استانی برای مبارزه با آفت ملخ صحرایی تخصیص داده شود.
نخستین توده آفت ملخ صحرایی در این استان بوشهر از هفتم و ۱۰ آذرماه جاری درشهرستانهای گناوه، دیلم و دشتستان دیده شدهاست و برآورد میشود سطح آلودگی در استان بوشهر در این مرحله حدود ۱۰ هزار هکتار باشد.
امسال سومین سالی است که استان بوشهر با آفت ملخ صحرایی روبرو است، در سال ۹۷ عملیات مبارزه در سطح ۱۰۴هزار هکتار و در سال ۹۸ در سطح ۴۲ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی و عرصههای طبیعی این استان انجام گرفت.