سردخانههای آذربایجان غربی ظرفیت ذخیره سازی ۹۶۰هزار تُن میوه تازه را دارند.
پرویز تومرائی افزود: سازمان جهاد کشاورزی از سردخانه هایی که دارای پروانه بهره برداری بوده و آماده ایجاد واحد بسته بندی و سورتینگ میوه در جوار سردخانه هستند با صدور مجوز توسعه و معرفی به بانک کشاورزی برای بهره مندی از تسهیلات اعتباری حمایت می کند.
وی اضافه کرد: در طی سالهای اخیر پیشرفت های خوبی در زمینه بسته بندی و صادرات میوه تازه خوری نظیر سیب، انگور، گیلاس و استفاده از کارتن پلاست در استان انجام شده است و واحدهای بسته بندی میوه به توانمندیهای خوبی در زمینه صادرات و راه یابی به بازارهای جهانی دست یافته اند.