تولید کنندگان میاندوآبی سالانه ۶۳ تن قارچ خوراکی تولید وروانه بازار مصرف میکنند.
علی دیانتی افزود: در این شهرستان ۲۷ واحد پرورش قارچ خوراکی به مساحت ۶ هزار متر مربع وجود دارد که از این تعداد ۱۷ واحد به مساحت سه هزار و ۵۰۰ متر مربع فعال و ۱۰ واحد نیز نیمه فعال است که با سه مرحله کشت به طور میانگین ۶۳ تن در سال قارچ خوراکی در آنها تولید و به بازار عرضه میشود.
وی افزود: با فعالیت واحدهای تولید قارچ خوراکی در این شهرستان برای ۳۴ نفر بهطور مستقیم و ۶۸ نفر بهصورت غیرمستقیم زمینه اشتغال فراهم شده است.
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب تولید محصولات گلخانهای و پروش قارچ را ظرفیت مناسبی برای ایجاد جهش در تولید دانست و گفت: با مشاوره فنی و ارایه تسهیلات در بخش گلخانهای و قارچ میتوانیم در این بخش تولید مناسبی داشته باشیم.
علاوه بر پرورش قارچ خوراکی در میاندوآب، هشت واحد گلخانهای به مساحت ۲۲ هزار و ۵۵۰ متر مربع در این شهرستان فعالیت میکند که سالانه حدود ۱۱۰ تن انواع سبزی و صیفی، ۳۰۰ هزار شاخه گل، ۱۱۲ هزار و ۸۰۰ گلدان گل زینتی و نهال در گلخانههای این شهرستان تولید و عرضه میشود.