رئیس سازمان مدیریت بحران: ظرفیت بزرگ سازمان نقشه برداری برای تامین نیازهای اطلاعاتی و آماری مدیریت بحران در ذیل ماده ۱۶ قانون با محوریت سازمان برنامه و بودجه تبیین شده است.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه بحث اصلی سازمان هماهنگی است، خاطرنشان کرد: بایستی اطلاعات که بین همه دستگاههای متولی امر وجود دارد در یک بستر مناسب هدایت و منجر به تحلیل وقایع آتی شود.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر اینکه ساخت و سازههای تهران باید به گونهای باشد که آب باران به سفرههای زیرزمینی برگردد، گفت: متاسفانه برداشت آبهای زیرزمینی فرونشست در تهران را بسیار خطرناک کرده است و باعث میشود در زمان وقوع زلزله آسیبها و خسارات چندین برابر شود.
نجار رصد فرونشست در کشور، سونامی مناطق مکران، آتشفشان دماوند و تفتان و... را از موارد حائز اهمیت در همکاریهای دو سازمان دانست و گفت: سازمان نقشه برداری به ما کمک کند تا بتوانیم اطلاعات دقیق وقایع را دریافت کنیم و ضمن شناسایی مناطق پرخطر اقدامات لازم در زمینه پیشگیری از وقوع بحران را انجام دهیم.
در ابتدای این جلسه غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی رئیس سازمان نقشهبرداری کشور ضمن ابراز خرسندی از فراهم شدن زمینههای همکاری دو سازمان تاکید کرد: تمام گسلهای کشور را بصورت شبانه روزی رصد میکنیم و هرجا لازم باشد حاضریم هرنوع اطلاعاتی را که نیاز مدیریت بحران کشور باشد در اختیار متولیان قرار دهیم.
جعفرزاده ایمنآبادی با بیان اینکه امکانات نرم افزاری خوبی در اختیار داریم گفت: در بحث بحرانهای ناشی از سیل میتوانیم نقشه مناطقی که امکان سیل دارند تهیه و امکان پیشگیری و همچنین آمادگی قبل از بحران را در مناطق مستعد فراهم آوریم.
رئیس سازمان نقشهبرداری کشور به مزیت این سازمان در زمینه هشدار سریع اشاره کرد و افزود: هر زمان که نیاز باشد سازمان نقشه برداری با تمام امکانات خدمات مورد نیاز مدیریت بحران کشور را ارائه میکند.