رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت از ایجاد مرکز شبانه روزی رفع موانع تولید در استان از آبان ماه سالجاری خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزآذربایجان غربی، غلامرضا بابایی اظهار کرد: در راستای اجرای ماده ۶۱ الحاقی قانون رفع موانع تولید،
وی با بیان اینکه همچنین کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید از اردیبهشت ماه سال ۹۴ با تصویب و ابلاغ قانون رفع موانع تولید آغاز به کار کرده است، ادامه داد: در این مدت علاوه بر حل مشکلات بیش از ۱۳۰۰ واحد تولیدی در قالب بیش از ۳۰۰۰ مصوبه، نسبت به بررسی ۳۲۰۰ درخواست پرداخت تسهیلات واحدهای تولیدی اقدام شده است.
بابایی از پرداخت بیش از ۱۳,۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات در قالب سرمایه ثابت برای تکمیل طرحهای نیمه تمام، بازسازی و نوسازی برای فعال سازی مجدد واحدهای راکد و سرمایه در گردش برای افزایش ظرفیت تولید واحدهای فعال از طریق بانکهای عامل در قالب تسهیلات رونق تولید از محل منابع داخلی بانکها و تسهیلات تولید و اشتغال از محل منابع بند الف تبصره ۱۸ پرداخت شده است.
وی افزود: امسال برای این تعداد واحد مشکلدار، چهار هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال تأمین مالی شده و برای معوقات بانکی ۹۶ واحد مشکلدار نیز ۴۸۰ میلیارد ریال پرداخت شده است.
وی اضافه کرد: همچنین ۴۵۰ فقره پرونده مرتبط با واحدها و طرحهای سرمایهگذاری مشکلدار در جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی بررسی و ۴۸۹ مصوبه در جهت رفع موانع و مشکلات موجود در این واحدهای تولیدی به تصویب اعضای کارگروه استانی رسیده است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانغربی گفت: امسال با تلاش اعضای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، ۲۳۴ مصوبه کارگروه اجرایی شده و ۲۵۵ مصوبه نیز در دست اجرا است.وی با اشاره به رتبه بندی دانشگاه های استان در بین دانشگاههای جامع افزود : دانشگاه ارومیه در بین دانشگاههای جامع رتبه ۱۵_۱۱ را کسب کرده است همچنین در رتبه بندی جهانی نیز رتبه ۱۸۰۰_۱۶۰۱ را دربین ۲۰۰۵ دانشگاه برتر جهان کسب کرده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ارومیه با اشاره به رتبه دانشگاه ارومیه در بین دانشگاه های جام جهان اسلام افزود: دانشگاه ارومیه رتبه ۱۷۰ را کسب کرده است.