استاندار بوشهر:
ظرفیت شیرین سازی آب دریا به ۱۲۰ هزار متر مکعب افزایش مییابد
استاندار بوشهر گفت: ۱۳ طرح شیرین سازی آب دریا در این استان در حال اجراست که با بهرهبرداری از آنها ظرفیت شیرین سازی آب به ۱۲۰ هزار متر مکعب در روز خواهد رسید.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، عبدالکریم گراوند در برنامه تلویزیونی گفتگو از سیمای مرکز بوشهر با تشریح سیاستها و طرحهای اجرا شده در حوزه تامین آب شرب از افزایش ظرفیت تولید آب از طرحهای آب شیرینکن در استان بوشهر خبر داد و اظهار کرد: با افزایش ۲.۵ برابری تولید آب از طرح و تاسیسات آبشیرینکن ۱۰ هزار مترمکعبی بوشهر، حجم تولید آب از این طرح به ۲۲ هزار و ۵۰۰ مترمکعب خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت تولید آب از طرح یاد شده تا ۵۰ هزار مترمکعب است ادامه داد: با اجرای این طرح توسعهای، تولید آب از طرح آبشیرینکن بوشهر از ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر مکعب به ۵۰ هزار مترمکعب افزایش مییابد.
استاندار بوشهر از اجرای طرح آبشیرینکن ۳۵ هزار مترمکعبی بوشهر در ساحل خلیج فارس خبر داد و اضافه کرد: بر اساس تعهد سرمایهگذار طرح، یکسوم این ظرفیت به میزان بیش از ۱۰ هزار مترمکعب تا پایان امسال وارد چرخه تولید و بقیه آن تا نیمه نخست سال ۱۴۰۰ راهاندازی میشود و ظرفیت شیرینسازی آب دریا در شهر بوشهر به بیش از ۵۷ هزار مترمکعب افزایش مییابد.
وی از اجرای طرح شیرینسازی آب دریا به ظرفیت ۱۷ هزار مترمکعب در شهر بوشهر خبر داد و بیان کرد: این طرح برای تامین آب شهر برازجان طراحی شده است که بهزودی فعالیت اجرایی آن آغاز میشود.
گراوند با اشاره به افزایش ظرفیت تولید آب از طرحهای آبشیرینکن در سطح استان بوشهر عنوان کرد: ۱۳ طرح شیرین سازی آب دریا در این استان در حال اجراست که با بهرهبرداری از آنها ظرفیت شیرین سازی آب به ۱۲۰ هزار متر مکعب در روز خواهد رسید.
وی، طرح آبشیرینکن ۲۸ هزار متر مکعبی سیراف - جم را از دیگر طرحها دانست و تاکید کرد: با تکمیل این طرح مشکل دیرینه آب شرب شهرستان جم برطرف میشود.
استاندار بوشهر از ساخت آب شیرینکن در شهرها و روستاهای دیگر استان از جمله دشتستان، شیف، هلیله، بخش ساحلی دلوار و عسلویه خبر داد و بیان کرد: با تکمیل این طرحها ضمن تامین آب پایدار در شهرها و روستاها، مشکل تاریخی و همیشگی آب استان بوشهر برطرف میشود.
وی همچنین با اشاره به ساخت سدهای بزرگ و کوچک در نقاط مختلف استان افزود: امسال ۳ سد ارغون کلمه، خاییز تنگستان و اخند عسلویه آبگیری و افتتاح میشود که نقش مهمی در تامین آب شرب و کشاورزی دارد.
گراوند، سد باغان و دشت پلنگ را از دیگر سدهای در حال اجرا دانست و عنوان کرد: این سدها از طریق فاینانس خارجی تامین اعتبار میشود. سد باغان با ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی سال آینده وارد مدار فعالیت میشود و سد دشت پلنگ نیز عملیات اجرایی آن آغاز شده است.
وی با اشاره به اجرای طرح سد دالکی در دشتستان افزود: این سد روند اجرایی مطلوبی داشته و بیش از ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
استاندار بوشهر تاکید کرد: با افتتاح این سدها تحولات عظیمی در استان بوشهر در اجرای طرحهای توسعهای ایجاد میشود.