مدیرعامل تعاونی کشاورزی مرغداران استان یزد: در روزهای اخیر تولید گوشت مرغ در استان کم بوده و به همین دلیل عرضه گوشت گرم به بازار کم شده است.
طهماسبی در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد درباره کاهش میزان گوشت گرم مرغ در بازار اظهار داشت: با توجه به اینکه تولید مرغ کم بوده و مرغداران باید درصدی از مرغ خود را به تنظیم بازار اختصاص دهند، شاهد کاهش کشتار مرغ در کشتارگاه ها هستیم.
وی افزود: کمبود نهادهها از مشکلات اصلی مرغداران است و بر این اساس نیز کشتار مرغ کاهش مییابد.
طهماسبی ادامه داد: کمبود نهادهها سبب کاهش جوجه ریزی شده و به طبع آن هم تولید مرغ کم میشود.
مدیرعامل تعاونی کشاورزی مرغداران استان یزد با اشاره به اینکه مشکل نهادهها همچنان موجود است، تأکید کرد: عرضه گوشت مرغ در سطح استان کم است که ایراد اصلی نیز از مشکل تخصیص نهاده برای جوجه ریزی نشات میگیرد.
وی خاطرنشان ساخت: مصرف مرغ استان روانه ۶۰ تا ۷۰ تن است، اما روزی ۳۰ تا ۳۵ تن تولید میشود.