به منظور ارائه خدمات مناسب به بیماران کرونایی ۲۴۰پرستار شرکتی جذب دانشگاه علوم پزشکی مشهد مقدس شدند که در بخش کرونایی بیمارستانها فعالیت دارند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: اولویت در تقسیم بندی این نیروهای جدید به بیمارستان های مرجع کرونایی است.
دکتر امیررضا صالح مقدم افزود: علاوه بر این با توجه به محدود شدن عمل های جراحی الکتیو، پرسنل اتاق عمل به بخش های کرونا ارجاع داده می شوند.
وی ادامه داد: همچنین همه پرستاران در زمان عود بیماری از بیمارستان های پاک به بیمارستان های مرجع کرونا اعزام می شوند تا در همه حال نیروی کار تازه نفس مشغول خدمت به بیماران مبتلا به کووید-19 باشد.
مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: امکان تمدید طرح خدمات قانونی پرستاری نیز فراهم شده و هر پرستار برای بار دوم می تواند طرح خود را در دانشگاه بگذارند و به بیماران خدمت کند.
دکتر صالح مقدم افزود: در پیک دوم بیماری کرونا به علت ابتلاء همکاران پرستار به این بیماری از پتانسیل نیروهای پرستاری بخش خصوصی استفاده شد.
او ادامه داد: اما در پیک سوم با تدابیری که در حوزه نیروی پرستاری اندیشیده شده بود مشکل کمبود نیروی پرستاری در بیمارستانهای مرجع مرتفع شد.
مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه اگر در حین ارائه خدمت کادر درمان مبتلا به بیماری کرونا شوند همه فرآیند تشخیصی و درمانی کادر درمان رایگان انجام می شود گفت: سی تی اسکن ریه، آزمایشات تشخیصی، بستری، خریداری دارو برای هر پزشک و پرستار رایگان است.