نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: اگر در جایی سیل بیاید بیش از آنکه طبیعت را مقصر بدانیم باید مدیریت پیشگیرانه از حوادث طبیعی را مقصر بدانیم.
وی گفت: در صورت عدم رعایت مسائل مربوط به پیشگیری، هزینهای که باید صرف بازسازی و کمک به مردم شود صرف آسیبها میشود که با پیشگیری از این دست حوادث، بسیاری از این مخارج صرفه جویی میشود.
آیت الله صفایی بوشهری با بیان اینکه گروههای احسان محبوب خدا هستند، افزود: پیشنهاد میکنم گروههای جهادی قبل از فصل بارندگی، شرایط را بررسی کنند و طراحی صورت گیرد که مسئولان مربوطه با محوریت این گروههای جهادی، برنامه پیشگیرانه داشته باشد.
وی گفت: متاسفانه نهادهای مختلفی در عرصه مدیریت بحران در حوادث وارد میشوند و تلاشهایی نیز انجام میدهند که اگر اینها در کنار هم قرار گیرند و سازماندهی صورت گیرد هم منابع کمتری هزینه میشود و هم خدمات بهتری انجام میگیرد.
مدیرعامل بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام (ره) هم ضمن ارائه گزارشی از اقدامات و خدمات صورت گرفته توسط بنیاد احسان در سیل اخیر در تامین نیازهای آسیب دیدگان مردم استان بوشهر در سیل اخیر قول مساعد داد.
سعید سلیمانی با بیان اینکه ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در اقدامات اولیه معیشت و مایحتاج آسیب دیدگان را تامین کرد اظهار داشت: در این راستا ضمن تامین بستههای معیشتی، بهداشتی، چادر گروهی نسبت به رسیدگی به وضعیت خسارت دیدگان گروههای جهادی به نقاط مختلف دشتستان اعزام شده است.
وی از تعمیر و بازسازی واحدهای مسکونی خسارت دیده خبر داد و گفت: بنیاد احسان ضمن تخلیه و پاکسازی واحدهای آبگرفته نسبت به تعمیر و شستشوی وسائل منازل اقدام میکند.