باقری کنی: راهبرد ما در داخل باید متمرکز بر مطالبهگری و دستیابی به «زندگی گوارا» در گرو مسؤولیت پذیری کارگزاران باشد.
دبیر ستاد حقوق بشر در این دیدار ضمن گرامیداشت روز دانشجو، اظهار داشت: شعار مشترک ملت ایران در دوران مبارزات «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» بود، لذا استقلال نقش محوری در مطالبات ملت ایران داشته است و دارد، چرا که هرچند استقلال به طور عام در ۲۲ بهمن ۵۷ به دست آمد، ولی حفظ استقلال کم اهمیتتر از کسب آن نیست.
باقری کنی تصریح کرد: یکی از ویژگیهای دانشجویی این است که، چون هنوز زنجیرهای پول، پست، جریان و حزب او را به اسارت در نیاورده است، لذا با آزادگی و حریت وارد میانهای اجتماعی میشود، اما باید مواظب بود تا جریانهای سیاسی با زیرکی و بعضا فریبکاری حرکتهای دانشجویی را به استخدام منافع گروههای خود در نیاورند.
دبیر ستاد حقوق بشر با تاکید بر اینکه جریان دانشجویی باید از مرزهای هویت ملت ایران صیانت کند، گفت: هویت ملت ایران فراتر از اهداف جریانهای سیاسی است.
دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به راهبرد دشمن برای ایجاد نزاع میان اقشار و اصناف و طبقات محتلف مردم به نام حقوق بشر گفت: در موضوع حقوق بشر، راهبرد ما در داخل باید ایجاد و ترویج زندگی گوارا (حیات طیبه) باشد و به همین دلیل باید لطف و رحمت و از خودگذشتگی بر همه عرصهها و ساحتهای حیات اجتماعی سایه انداخته و فقط در آخرین مرحله و به ناچار باید به سمت استفاده از ظرفیت قوه قضاییه برای اجرای عدالت و فصل خصومت رفت که لازمه ان مسئولیت پذیری کارگزاران حکومت و مردم است و این امر نیز به نوبه خود مستلزم پذیرش امر به معروف و نهی از منکر بهعنوان حق مردم است.
وی ادامه داد: در مقابل، راهبرد خارجی باید متمرکز بر مقاومت و مقابله باشد، مگر اینکه طرف مقابل آماده همکاری از موضع برابر باشد.
دبیر ستاد حقوق بشر در پایان گفت: راهبرد ما در داخل باید متمرکز بر مطالبهگری و دستیابی به "زندگی گوارا" در گرو مسئولیت پذیری کارگزاران و نهادینهسازی "امر به معروف و نهی از منکر" در جامعه، مسئولیت پذیری باشد و در خارج صیانت از حقوق ملت ایران.
در این دیدار نمایندگان تشکلهای دانشجویی نیز سئوالهای خود را در خصوص موضوعهای مرتبط با حقوق بشر و صیانت از حقوق ملت ایران در داخل و خارج با دبیر ستاد حقوق بشر مطرح کردند که باقری کنی با صبر و حوصله به تک تک آنها پاسخ داد.