ادویه ها با داشتن ارزش غذایی قدرتمند، ویژگیهای درمانی بی شماری دارند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد؛ ادویه به قسمت معطرگیاه میگویند، این قسمت میتواند تنه درخت باشد مثل دارچین، یا میوه آن مانند فلفل سیاه یا دانه جوز هندی.
موارد استفاده از ادویه بیشتر برای معطر و خوش طعم کردن غذاست، برخی ادویه ها نیز به غذا رنگی تازه می بخشند.
اما از این فواید ادویه که بگذریم، این مواد خواص درمانی بسیاری دارند و یکی از پرخاصیتترین چیزها در آشپزی هستند.
بسیاری از ادویهها از جمله دارچین و زردچوبه برای سالها به عنوان دارو مصرف می شده اند. اما ادویه های مفید به زردچوبه و دارچین محدود نشده و فلفل و دیگر ادویه ها نیز خواص بسیار زیادی دارند.
ادویه ها در غذا هم فواید استفاده بسیاری دارند، نخستین و مهمترین فایده خوردن غذاها با ادویه زیاد افزایش طول عمر است.
ادویهها میتوانند باعث افزایش طول زندگی شوند، خوردن غذاهای پر ادویه متابولیسم و سوخت و ساز بدن را افزایش داده و میتوانند باعث کاهش وزن شوند.
انواع ادویه ها توانایی مقابله با التهاب داشته و میتوانند باعث کاهش خطر ابتلا به بیماریهای خود ایمنی شده و با سلولهای سرطانی جنگیده و آنها را از بین ببرند و سلامت افراد را افزایش دهد.