رئیس ستاد مقابله با کرونای کلانشهر تهران: بحث محله محوری به عنوان راهبردی جدید در کنترل کرونا مورد توجه است و این طرح قبل از این که طرحی پزشکی باشد، طرحی اجتماعی است و باید ابعاد آن را درک کرد.
وی گفت: ما نیازمند هویت بخشی به محلات تهران هستیم.
شرکت کنندگان در این نشست هم بر استفاده هر چه بیشتر از مشاوران و روانشناسان و سلامت یاران محلات در بحث مقابله با کرونا تاکید کردند.
آموزش داوطلبان، ارزش گذاری به آنها و دادن گواهینامههای حرفهای به داوطلبان و فراهم کردن زیرساختهایی برای استخدام داوطلبان از دیگر محورهای مورد بحث در این نشست بود.
در این نشست بر مشارکت اجتماعی شرکتها در امور داوطلبانه و خیرانه نیز تاکید و مطرح شد در برخی کشورهای خارجی شرکتها تا ۲۰ درصد درآمد سالانه را در امور اجتماعی هزینه میکنند.
توجه به سازمانهای مردم نهاد از تاکیدات دیگر این نشست بود و این گونه مطرح شد که ما باید نیازهای واقعی مان را در زمان وقوع بحرانها به این سازمانها اعلام کنیم.
در این نشست بر طراحی پویشهای متعدد در زمان وقوع بحرانها تاکید و اعلام شد باید صدا و سیما و بنگاههای تبلیغاتی در کنار این پویشها باشند.
استفاده هر چه بیشتر از ظرفیت هنرمندان و چهرههای شاخص در حوزههای علمی و ورزشی در مدیریت بیماری کرونا از دیگر تاکیدات این نشست بود.
در این نشست نماینده گروه جهادی نرجس خاتون هم به اقدامات این گروه خیریه و جهادی برای ورود داوطلبان به محیطهای تخصصی بیمارستانی در دوران شیوع بیماری کرونا اشاره کرد.
تفاوت قائل شدن میان خیران و داوطلبان از دیگر محورهای بحث شده در این نشست بود و مطرح شد که شاید برخی توان مالی برای کار خیر را نداشته باشند، اما قطعا همه افراد میتوانند بخشی از زندگی و وقت خود را صرف نیازمندان کنند و به نوعی داوطلب باشند.