یزد:
تغیر وضعیت شرایط کرونایی استان یزد از قرمز به نارنجی
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد:باتوجه به اینکه استان یزد از رنگ قرمز به رنگ نارنجی تغییر وضعیت داده است از امروز شنبه پانزدهم آذر محدودیت ها در سطح استان کاهش یافته است.
محدودیت ها ی جدید کرونایی در استان یزد بر اساس شرایط نارنجی اعمال میشود:
افزایش ساعت کاری فعالیت اصناف غیرضروری گروه ۱و۲: اصناف گروه ۱ و ۲ تا ساعت ۱۶:۳۰ مجاز به فعالیت بوده و اصناف ۳و۴ همچنان تعطیل خواهند بود.
اصناف و مشاغل ضروری شامل نانوایی، لبنیات، مواد پروتئینی، برنج و حبوبات، میوه و تره بار، عطاری، خواربار، تجهیزات پزشکی، فروشگاههای بزرگ و زنجیرهای فقط بخش ارزاق عمومی، رستورانها و فست فودها به صورت بیرون بر تا ساعت ۲۰:۳۰ مجاز به فعالیت هستند.
سایر اصناف فقط تا ساعت ۱۶:۳۰ مجاز به فعالیت بوده و پس از این ساعت باید تعطیل باشند.
سایر مشاغل گروه ۳و۴ قهوه خانه ها، چایخانه ها، بوستانها و مراکز تفریحی، رستورانها به صورت حضوری تعطیل هستند.
آموزش حضوری مدارس، دانشگاه ها، آموزشگاههای خصوصی، موسسات آموزش عالی و حوزههای علمیه نیز همچنان تعطیل است.
ادارات ارائه دهنده خدمات ضروری و دستگاههای مرتبط با ماموریتهای اساسی و مدیریت شهری با تشخیص مدیریت استانی انجام گیرد.
مازندران:
از ابتدای اجرای طرح محدودیتهای کرونایی دوربین های نظارتی در جاده های مازندران قانون شکنان محدودیت های کرونایی را رصد میکنند.رییس پلیس راه مازندران گفت: هزار و ۶۰۰ خودرو به دلیل عدم توجه به ممنوعیت های اعمال شده تردد در محورهای مازندران جریمه شده اند.
سرهنگ قدمی از ادامه محدودیتهای تردد بین جادهای و نیز ممنوعیت تردد شبانه در استان مازندران خبر داد و گفت: از ابتدای طرح تاکنون ۲۰ هزار و ۸۰۰ دستگاه خودرو که با پلاک غیر بومی قصد ورود به استان داشتند از سوی ماموران پلیس راه برگشت داده شدند.
او افزود: در ۲ هفته از اجرای این طرح حدود هزار و ۶۰۰ خودرو نیز به دلیل عدم توجه به ممنوعیت های اعمال شده تردد جریمه شده اند. رییس پلیس راه مازندران گفت: محدودیت ترددی که شامل ممنوعیت ورود پلاکهای غیر بومی و خروج پلاکهای بومی بود همچنان ادامه دارد.سرهنگ قدمی افزود: ممنوعیت تردد شبانه از ساعت ۲۱ تا چهار صبح نیز برابر اعلام انجام شده در شهرهای نارنجی نیز علاوه بر شهرهای قرمز همچنان ادامه دارد.
خراسان رضوی :
نحوه فعالیت ادارات در خراسان رضوی در شهرستانهای قرمز ، زرد و نارنجی کرونایی
دستگاههای ارائهدهنده خدمات ضروری در مناطق قرمز کرونا از امروز با حضور حداکثر ۵۰ درصد کارکنان فعالند.
مراکز آموزشی شامل آموزشگاهها ، مدارس ، دانشگاهها نیز تا اطلاع ثانوی همچنان بهطور کامل تعطیل است.
تا پایان هفته در مناطق زرد ، کارکنان ادارات ارائهدهنده خدمات ضروری با ۱۰۰ درصد ظرفیت حاضر خواهند شد ودر دیگر ادارات شهرهای زرد، خدماتدهی با حضور دو سوم کارکنان صورت میگیرد.همچنین از ابتدای آذر و با اعمال محدودیت جدید کرونایی ، تردد در جادهها و محورهای مواصلاتی شهرستان تایباد ۷۰ درصد کاهش داشته است.
رییس پلیس راه تایباد_خواف گفت : این کاهش تردد در محورهای تایباد به سه شهرستان تربت جام، خواف و باخرز به ثبت رسیده است.
سرهنگ یزدانی نیا افزود : از ابتدای آذر و تشدید محدودیتهای جدید کرونایی ۸۳ خودروی متخلف که در جادههای مذکور تردد داشته اند، جریمه پنج میلیون ریالی شدند.
شهرستان مهاباد:
تمدید یک هفته ای محدودیت های کرونایی در مهاباد:
سرپرست فرمانداری مهاباد با بیان اینکه با اعمال محدودیتها در دو هفته گذشته تا حدودی تعداد مبتلایان و فوتیها کاهش یافته است گفت: اما با گذشت دو هفته از اجرای محدودیتهای کرونایی وضعیت برخی شهرها هنوزتغییری نکرده و همچنان در وضعیت قرمز قرار دارند.
خدرلو افزود: به همین علت ستاد ملی مقابله با کرونا در تصمیم جدید خود از تمدید یک هفتهای این محدودیتها خبر داده است.
مهاباد مثل دو هفته قبل همچنان در وضعیت نارنجی قرار دارد.
گیلان:
کاهش نیروهای دستگاههای خدمت رسان به 50درصد:
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛
جانشین رئیس ستاد مدیریت و مقابله با کرونای گیلان با تأکید بر اینکه
تعطیلی مطلق هیچ دستگاه اجرایی را نداریم ، گفت :
خدمات دهی به مردم نباید تعطیل شود اما شهروندان نیز باید شرایط را درک کرده و
طی هفته جاری کمتر به دستگاه های اجرایی مراجعه کنند.
محمود قاسم نژاد افزود : در شرایط کنونی ، دستگاه های خدمات رسان ضروری میتوانند کارکنان خود را از یک سوم نیز بیشتر کاهش دهند و سایر دستگاهها نیز با تشخیص مدیر کل همان دستگاه ، با حداقل کارکنان و یا استفاده از 10 درصد کل ظرفیت کارکنان خود برای ارائه خدمت به فعالیت ادامه دهند.
وی با بیان اینکه در وضعیت قبلی در شهرهای قرمز یک سوم کارکنان دستگاههای خدمات رسان ضروری و حاکمیتی در محل کار حاضر می شدند ، اضافه کرد : در اداره های دیگر نیز در 2 هفته پیش تا ۵۰ درصد نیروها کاهش یافته بود.
استان همدان:
خروج استان همدان از وضعیت قرمز به وضعیت نارنجی:
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به اینکه تمام شهرستانهای این استان در وضعیت نارنجی و پرخطر کرونا قرار دارند، گفت: برای پیشگیری از موج اپیدمی کرونا باید به سبک زندگی پایدار مقابله با کرونا رسید و خریدهای غیر حضوری و اینترنتی را جایگزین خریدهای حضوری کنیم.رعایت حداکثری شیوه نامههای بهداشتی از سوی مردم و اعمال محدودیتهای شدید کرونایی از اول آذر سبب کاهش آمار مبتلایان و بیماران بستری در بیمارستانهای استان شده است.
خروج استان از وضعیت قرمز کرونا، شاید مقطعی باشد و هرگونه عادی انگاری شرایط و بیتوجهی به توصیههای بهداشتی میتواند سبب بروز موج دیگری از این بیماری شود. هرگز از یاد نبریم کلید کنترل بحران کرونا در دستان مردم است .
مردم باید خطر بیماری را جدی بگیرند و بدانند که برگزاری هرگونه مهمانی، دورهمی خانوادگی و شرکت در تجمعات به عنوان یک تهدید بزرگ برای خود و دیگران است.
در حال حاضر ۶۰۰ بیمار مبتلا به کرونا و دارای علائم حاد تنفسی در بیمارستانهای استان بستری هستند؛ این ویروس در کمین تمام گروههای سنی است و حتی بیماران جوان و بدون بیماری زمینهای را هم درگیر میکند.