آغاز برداشت سبزیهای برگ پهن در مزارع هرمزگان
برداشت محصول سبزی برگ پهن در هرمزگان از نیمه آبان آغاز شده است و تا اردیبهشت سال آینده ادامه دارد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما؛ مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد امسال چهارهزار تن محصول برداشت شود که در مقایسه با سال قبل تغییری نکرده است.
رضا امیری زاده افزود: شوید، نعناء، جعفری، گشنیز، تربچه، تره، چغندر، اسفناج و گرگا از مهمترین سبزیهای برگ پهن در استان هرمزگان است که در چهارصد هکتار از زمینهای کشاورزی استان کشت میشود.
مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان گفت: محصول برداشت شده به استانهای فارس، خوزستان، اصفهان، تهران و آذربایجان شرقی فرستاده میشود.
امیری زاده افزود: این محصولات به کشورهای حوزه خلیج فارس وروسیه نیز صادر میشود.
شهرستانهای میناب، رودان، بندرعباس، بندرلنگه و سیریک از مهمترین مناطق تولید محصول سبزی و صیفی خارج از فصل هستند.
هرمزگان در فصول سرد سال تامین کننده شصت درصد سبزی و صیفی بازار کشور است.