مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی گفت: ۱۸۲ میلیارد ریال برای طرحهای بازآفرینی در قالب احداث خانه محله، خانه سلامت، مدرسه، سالن ورزشی، ساماندهی معابر و ساماندهی فضای سبز آذربایجانغربی هزینه شد ه است.
وی ادامه داد: بازآفرینی شهری با هدف افزایش تابآوری محلات هدف و حفظ ایمنی این مناطق، توانمندسازی آنان، تجهیز و مقاوم سازی محلات برای مقابله با حوادث و احیای ارتقای انسجام اجتماعی محلههای مورد نظر و بهبود بافت فرسوده اجرایی میشود.
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجانغربی گفت: رویکرد دولت و مسوولان در چارچوب اجرای "طرح بازآفرینی شهری" حمایت از بازسازی و نوسازی محلات فرسوده و ناکارآمد است.
حمزهلو اظهار داشت: تاکنون در راستای ساماندهی محلات و سکونتگاههای بافت فرسوده و غیررسمی ۶ هزار تن قیر به شهرداریهای آذربایجان غربی اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: ارزش قیر اختصاص یافته برای بهبود بافتهای فرسوده و غیررسمی هشت میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال بوده است.
اجرای طرح بازآفرینی شهری امید از ۱۹ بهمن سال ١٣٩٧ در سی و نهمین نشست ستاد ملی بازآفرینی شهری با حضور رییس جمهوری اسلامی ایران در وزارت راه و شهرسازی کلید خورد؛ در این طرح برنامه نوسازی بافتهای فرسوده توسط بخش خصوصی با تسهیل گری دولت اجرا میشود.
برای بازآفرینی شهری در آذربایجانغریی هشت هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است که هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال از این مبلغ توسط شرکت بازآفرینی شهری تامین میشود.