۱۰۲ هزار تن گوشت مرغ سالانه در آذربایجانغربی تولید و روانه بازار مصرف می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکزمهاباد؛ مدیر امور طیور سازمان جهادکشاورزی آذربایجانغربی گفت: هم اکنون سالانه ۱۰۲ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید و روانه بازار های داخلی می شود که با حمایت و گسترش زنجیره ها می توان به رقمی بیش از این برای صادرات خارجی دست یافت.
یحیی خلیلی ،با بیان اینکه ۴۰ درصد مرغ آذربایجانغربی در شهرستانهای ارومیه، مهاباد و میاندوآب تولید میشود، افزود: ۹۵ درصد صنعت تولید مرغ و صنایع وابسته به آن در آذربایجانغربی، در اختیار بخش خصوصی و نیمه دولتی است.
خلیلی، با اشاره به توسعه بازارهای صادراتی با افزایش تولید در صنعت مرغ استان گفت: این استان با شش زنجیره تولید دارای رتبه اول در کشور است و به جز مرغ سلامت تمام حلقه های این زنجیره در استان فعال بوده که زمینه مناسبی برای توسعه تولید و صادرات محسوب می شود.
وی افزود: زنجیره های تولید نقش مهمی در بهبود کیفیت، کاهش قیمت نهایی محصول و افزایش تولید دارند و باعث مدیریت یکپارچه از مزرعه تا سفره، ایجاد ارزش افزوده، رونق تولید و ثبات بازار می شوند.
مدیرامورطیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی تصریح کرد: در این استان ۷۳۶ مرغداری گوشتی فعال است که ظرفیت تولید آنها در هر دوره ۴۵ تا ۶۰ روزه، ۱۵ میلیون و ۷۵۰ هزار قطعه مرغ است.
وی اضافه کرد: شش کارخانه جوجه کشی با ۹۴ میلیون قطعه ظرفیت تولید، ۱۵ کشتارگاه طیور با ظرفیت ۳۹ هزار۵۰۰ قطعه کشتار در ساعت و ۲۷ واحد کارخانه خوراک دام و طیور با ظرفیت تولید سالانه یک میلیون و ۳۶ هزار تن در استان فعال است که میتواند در هدایت این استان به ردههای بالای تولید و صادرات این محصول نقش ایفا کند.