برداشت محصول پاییزی پاچ باقلا از زمین های کشاورزی گیلان به پایان رسید.
سید علی موسوی افزود: در کشت پاییزه 24 هزار بهره بردار با برداشت این مقدار محصول 430 میلیارد تومان درآمد کسب کردند.
وی تصریح کرد: 40 هزار بهره بردار گیلانی در 2 فصل پاییز و بهار از 11 هزار و 800 هکتار زمین کشاورزی 48 هزار تن پیله تر پاچ باقلا برداشت می کنند.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه سالانه 600 میلیارد تومان درآمد از برداشت پاچ باقلا عاید کشاورزان می شود گفت: شهرستان های رشت، تالش و آستانه اشرفیه عمده مناطق تولید این محصول در گیلان هستند.
به گفته سید علی موسوی کشت پاچ باقلا نقش مهمی در تامین پروتئین گیاهی و اصلاح و تثبیت ازت خاک دارد.
کشت پاچ باقلای پاییزی از شهریور آغاز و نیمه مهرماه برداشت می شود و کشت بهاره هم از فروردین آغاز و خرداد ماه برداشت می شود.