سالیانه بیش از هزار و ۹۰۰تن انواع فلفل در جویبار تولید میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، مدیر جهاد کشاورزی جویبار گفت: شهرستان جویبار یکی از شهرستان های شاخص تولید انواع فلفل ترهخوری وتند در مازندران است که محصولات آن علاوه بر ارسال به شهرهای مختلف استان به دیگر استانهای کشور و بیشتر شرکت های تولیدی سس و همچنین به کشور عراق، پاکستان و هند صادر می شود.
سعیدی سطح زیر کشت فلفل در این شهرستان را ۸۸هکتار عنوان کرد و افزود: سالیانه بیش از هزار و ۹۰۰تن انواع فلفل در جویبار تولید می شود.