این شبکه تلویزیونی افزود، جو بایدن در قبال ترور محسن فخری زاده دانشمند ایرانی سکوت پیشه کرد و در همین حال، "جان برنن"، مدیر سابق سی آیای از مسئولان ایرانی خواست با خودداری از پاسخ، در انتظار روی کار آمدن دولت جدید آمریکا باشند.
"بسام ناصرالدین"، گزارشگر این شبکه گزارش داد: جو بایدن و تیم امنیتی و دیپلماتیک وی از عملیات ترور محسن فخری زاده با سکوت استقبال کردند؛ عملیاتی که زمان اجرای آن سؤالهایی در خصوص اهداف آن به دنبال داشت و شک برانگیز بود.
بایدن تمایل به بازگشت به توافق هستهای را پنهان نکرد؛ توافقی که "دونالد ترامپ"، رئیس جمهور آمریکا از آن عقب نشینی و به شکل گسترده با شرکای آمریکا در این زمینه عمل کرد.
"ریچارد وایتز"، کارشناس مسائل سیاسی گفت: «برخی بر این باورند که احتمالا این عملیات به منزله هشدار یا تلاش برای دشوار کردن تلاشهای جو بایدن برای رسیدن به نوع جدیدی از توافق هستهای باشد.»
گزارشگر این شبکه در ادامه گفت: مدیر سابق سی آیای در پیام توئیتری، ضمن هشدار دادن در خصوص این موضوع، از مسئولان ایران خواست از پاسخ به جنایتکاران احتمالی خودداری کنند و در انتظار روی کار آمدن دولتی مسئول باشند.
این پیام توئیتری برنن به سرعت با واکنشهای گسترده جمهوری خواهان مواجه شد و آنها این پیام را به منزله نمونهای از ضعف دانستند.
"لی زلدین"، نماینده جمهوری خواه گفت «نیمی از آمریکاییها تمایل دارند که از موضع قدرت با ایران رفتار شود. اما برخی دیگر میخواهند از موضع ضعف و عذرخواهی با ایران رفتار شود.»
گزارشگر این شبکه در ادامه گفت: این موضع گیریها نشان دهنده دودستگیهای شدید بین آمریکاییها است که با روند انتقال دو دولت مواجه هستند که موضع گیریهای آنها در مسائل مختلف با یکدیگر تناقض دارد. شاید مهمترین آنها موضع گیری در قبال ایران و آینده روابط با تهران باشد.
"محسن فخری زاده" رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران عصر جمعه (۲۷ نوامبر) طی عملیاتی انتحاری و مسلحانه در دماوند واقع در استان تهران، به شهادت رسید.
بسیاری از کشورها و رسانهها دخالت آمریکا و رژیم اسرائیل در سازماندهی ترور شهید محسن فخری زاده را حتمی دانسته اند.