رئیس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر (ساترا): ما تمرکزمان بر انتشار رسانههای صوت و تصویر فراگیر است و در بخشهای دیگر ورود نمیکنیم.
ب
وی با اشاره به ادامه مخالفتها و مقاومت دولت در برابر تنظیم گری صدا و سیما افزود: به خاطر ممانعتها جلسهای با حضور مقامات در شورای امنیت ملی در شهریور برگزار شد و این جلسه با ۶ مصوبه در کنار دستور صریح رهبر معظم انقلاب و بخشنامه قوه قضائیه بر تنظیم گری صدا و سیما تاکید کرد.
رئیس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر با اشاره به حضور آقای قاضی زاده هاشمی در کمیسیون گفت: اکنون ابزار اعمال مقرراتمان ابزار حدی است و هنوز مجهز به اعمال جرائم اقتصادی برای متخلفان نیستیم که از مجلس میخواهیم در قالب قانون صدا و سیما این ابزار را برای ما تبدیل به قانون کنند.
وی با اشاره به مناقشات مطرح شده برخی رسانهها مبنی بر تغییر در چرخه تولید با تنظیم گری صدا و سیما گفت: ساترا به طور خاص در لایه انتشار فعالیت خواهد داشت و در مقایسهای نه چندان جالب میتوان گفت ما همچون مدیر پخش روی آنتن عمل میکنیم.
آقای امامیان گفت: اینکه این محتوا از کجا آمده حوزه ماموریت ما نیست، اینکه در تولید سریالها با مجوز چه کسی انجام میشود موضوعی نیست که ما بخواهیم به آن وارد شویم. ما تمرکزمان بر انتشار رسانههای صوت و تصویر فراگیر است و در بخشهای دیگر ورود نمیکنیم.
وی در واکنش به اینکه گفته میشود صوت و تصویر فراگیر هنوز تعریف نشده است گفت: این حرف اشتباه است. تعریف صوت و تصویر فراگیر بارها مطرح و در مصوبهها آمده و روی سایتها منتشر شده است و محدوده تنظیم گری ما، رسانههای صوت و تصویر فراگیر است.
در ادامه آقای دکتر علی عسکری گفت: برخی میگویند این موضوع صوت و تصویر فراگیر آنقدر بزرگ است که شدنی نیست و دنبال آن هستند که نظام از این موضوع عقب نشینی کند در حالی که اینطور نیست. اگر ما اینترنت را تقسیم بندی کنیم و بگوئیم در هر بخش مسئولیتش با چه کسی است، کار کاملا شدنی است.