فعالان حوزه گردشگری برای دریافت تسهیلات به سامانه کارا مراجعه کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، سرپرست تعاون، کار ورفاه اجتماعی استان یزد گفت: دولت در ابتدای سال ۹۹ تسهیلات ۶ تا ۱۶ میلیون تومانی را برای ۱۴ رسته شغلی آسیب دیده در ازای حفظ اشتغال، اختصاص داده بود که با توجه به میزان بالای خسارت وارد شده به صنعت گردشگری و محدودیتهای اعمال شده برای سفر، بر اساس مصوبه جدید تلاش شده است سقف حمایتهای جبرانی برای حوزه گردشگری افزایش یابد.
عماد تشکری افزود: تسهیلات کرونایی بر اساس نوع فعالیت، مقیاس واحد صنفی، درجه و ستاره تاسیسات گردشگری از حداقل ۱۶میلیون تومان تا ۹۰۰ میلیون تومان متغیر و نرخ سود این تسهیلات ۱۲ درصد است.
وی گفت: فعالان گردشگری برای آغاز پرداخت این وام از دوره تنفس برخودار شده و اقساط از اول اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ بازپرداخت میگردد.
تشکری افزود : پرداخت تمام هزینهها و بدهیهای فعالان گردشگری (مالیات سالهای گذشته، حق بیمه کارفرمایی، بازپرداخت اقساط بانکی، قبوض حاملهای انرژی) تا پایان سال ۹۹ به تعویق افتاده است.
سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد در خصوص مقدار تسهیلات برای این واحدها گفت: بر اساس دستورالعملهای ابلاغی، راهنمایان گردشگری ۲۰ میلیون تومان، دفاتر خدمات مسافرتی بین ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان، شرکتهای حمل و نقل گردشگری ۸۰ میلیون تومان و موسسات آموزش گردشگری ۶۰ میلیون تومان میتوانند تسهیلات دریافت کنند.
تشکری افزود: اقامتگاههای بومگردی و سنتی بر اساس تعداد اتاق، مساحت و درجه واحد بومگردی بین ۸۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان از تسهیلات کرونایی برخوردار میشوند.
وی گفت: هتلها نیز بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا، بر حسب ستاره و تعداد اتاق از ۲۰۰ تا ۹۰۰ میلیون تومان، و هتل آپارتمانها، متلها و مهمان پذیرها به تفکیک درجه و تعداد اتاق از ۲۰۰ تا ۳۵۰ میلیون تومان تعیین شده است.
سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد افزود: سفرهخانههای سنتی و واحدهای پذیرایی بینراهی، مراکز سرگرمی و تفریحی، مجتمعهای گردشگری و آبدرمانی که از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مجوز فعالیت دارند، بر اساس نوع و درجه واحد میتوانند بین ۱۰۰ میلیون تا ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت کنند.
تشکری همچنین گفت: براساس ماده چهار دستورالعمل ابلاغی، آن دسته از فعالان و تاسیسات گردشگری که قبل از ابلاغ این دستورالعمل (به استناد دستورالعمل قبلی) از تسهیلات مربوط به مشاغل و رستههای آسیب دیده از کرونا استفاده کردهاند، چنانچه دوباره درخواست دریافت تسهیلات داشته باشند، پرداخت مابهالتفاوت مبلغ درخواستی در قالب تسهیلات مطابق این دستورالعمل امکان پذیر خواهد بود.