رئیس جمهور روابط تهران – دوحه را دوستانه و رو به توسعه دانست و تاکید کرد که اراده جمهوری اسلامی ایران گفت و گو، تفاهم و روابط برادرانه با کشورهای حاشیه خلیج فارس است.
رئیس جمهور ضمن تاکید بر توسعه و تعمیق روابط تهران دوحه در همه عرصه های مورد علاقه به ویژه روابط اقتصادی و تجاری افزود: تسریع در اجرای توافقات میان تهران و دوحه به نفع دو ملت و منطقه خواهد بود.
آقای روحانی با اشاره به توافقات مقام های دو کشور در نشست کمیسیون مشترک اقتصادی در اصفهان افزود: امیدواریم شاهد اجرای همه طرحهای مورد توافق و شکوفایی روابط دو کشور باشیم.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه باید با خرد، حکمت، عقلانیت و گفت وگوهای صادقانه در درون منطقه بر دیدگاه زورگویی و اتکا به کشورهای خارجی و بیگانه حاکم شویم گفت: متاسفانه باز کردن پای رژیم صهیونیستی عامل ناامنی و بی ثباتی در منطقه خواهد بود و واقعا برای ما جای شگفتی است که برخی از همسایگان، امنیت خودشان را در سایه ارتباط با رژیم صهیونیستی جنایتکار می دانند که دشمن همه منطقه و کشورهای اسلامی است.
آقای روحانی با بیان اینکه "ما کشورهای منطقه می توانیم مشکلات مان را به عنوان همسایه و برادر حل و فصل کنیم" افزود: تردیدی ندارم ماه های پیش رو شاهد شرایط بهتری در روابط منطقه ای با کمک یکدیگر خواهیم بود.
رئیس جمهور همچنین در پاسخ به دعوت رسمی امیر قطر از وی برای دیدار رسمی از دوحه ابراز امیدواری کرد که این سفر در فرصت مناسب انجام شود.
"شیخ تمیم بن حمد آل ثانی" در ادامه به مسایل منطقه ای اشاره کرد و گفت: ما معتقدیم همکاری بین ایران و کشورهای خلیج فارس باید در تمام حوزه ها و از جمله درباره امنیت آبهای منطقه بیش از پیش توسعه یابد و در هر توافقی برای تامین امنیت منطقه، ایران باید یک طرف گفت وگو برای رسیدن به توافق باشد.
وی با تاکید بر اینکه همه ما از برخی رفتارهای غیرمسوولانه برخی کشورها در منطقه آسیب دیده و رنج برده ایم، ابراز امیدواری کرد با توجه به تحولات جدید بین المللی، بار دیگر گفت و گوهای ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس از سر گرفته شود.
امیر قطر در این گفت وگو از رئیس جمهور برای دیدار رسمی از دوحه دعوت کرد.