معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا: پلیس به مردم توصیه میکند از صفحات فروشگاهی در اینستاگرام و تلگرام خرید نکنند.
وی خرید از صفحات اجتماعی مانند اینستا و تلگرام را اولین مسیر جرم دانست و گفت: اینها پول را دریافت میکنند و جنس را به مشتری تحویل نمیدهند.
پاشایی ادامه داد: اینها جنس الف را نمایش میدهند که جنسی اصلی است، ولی در هنگام تحویل جنس، کالای تقلبی ارائه میدهند.
وی سومین مسیر تخلف را ناظر بر نشان اعتماد الکترونیک دانست و تصریح کرد: اینها مجوز قانونی را دریافت میکنند، ولی به دلیل نوسان ارزی دست به تخلف میزنند. مثلا یک گوشی تلفن همراه را با قیمتی نازلتر از مغازه در معرض فروش قرار میدهند و شرکت اینترنتی که تبلیغی صوری کرده است، اعلام میکند جنس به اتمام رسیده است و فروشگاه جنسی دیگر را معرفی میکند که قیمتی مشابه مغازهها دارد.
پاشایی ادامه داد: اگر مشتری جنس را نخواهد، شرکت در صدد عودت مبلغ بر میآید، ولی فرایندی یک ماهه را به خود اختصاص خواهد داد که مثلا مبلغ ۱۰ میلیون تومان، تا یکماه بلوکه میشود.
وی با اعلام اینکه هر یک از این جرایم قابل پیگیری قانونی است، خاطرنشان کرد: پلیس توصیه میکند از صفحات فروشگاهی در اینستاگرام و تلگرام خرید نکنند.
پاشایی افزود: این شبکهها معتبر نیستند و اگر خریدی صورت میگیرد دریافت کالا و خرید وجه باید همزمان اتفاق افتد و هر زمان جنس بدست مردم رسید، باید کارتن باز و اطمینان حاصل شود که همان جنس مورد نظر است.
معاون اجتماعی پلیس فتا در ناجا گفت: شورای صنفی کسب و کارهای اینترنتی تخلفها را در هر دادگاهی بررسی میکنند و پلیس فتا قطعا در پی درخواست مردم، پول را استرداد و علیه شرکت یا سایت اعلام جرم میکند.
پاشایی اضافه کرد: برخی فروشگاهها با داشتن ای-نماد باز هم تخلف میکنند یعنی دارای اعتماد کامل تجاری و اعتبارات را دارند. مردم باید روی ای-نماد کلیک کنند که قادر به رصد موقعیت مکانی و زمانی و فرد امتیاز دارنده و مجوز سایت فروشنده با تلفن و شرکت هستند.