هفت هزار و ۴۳۰ تن مرغ مورد نیاز مردم خراسان شمالی از استان های گلستان و خراسان رضوی تامین می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خراسان شمالی؛ معاون
محمد محمدزاده، تعداد مرغداریهای تخمگذار استان را چهار واحد با ظرفیت تولید سه هزارو ۷۹۰ تُن اعلام کرد.
به گفته محمد زاده، مرغداریها سالانه به ۳۰ هزار تن ذرت دانهای و ۱۵ هزار تن سویا نیاز دارند.
وی بیان اینکه سرانه مصرف سالانه گوشت مرغ در استان ۳۱ کیلوگرم است، افزود: در استان سالانه ۱۰ میلیون قطعه جوجه ریزی میشود که در برخی از ایام با اوج تولید گوشت مرغ و در برخی از ایام نیز با کمبود مواجه هستیم.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان اضافه کرد: سال گذشته مجوز راه اندازی ۳۰۰ هزار قطعه مرغ گوشتی صادر شد.
وی کمبود نقدینگی اتحادیه مرغداران و شرکتهای تابع برای خرید نهاده از جمله ذرت و کنجاله سویا، تاخیر در ارسال محمولههای وارداتی مثل ذرت و کنجاله سویا به دلیل کوتاه بودن دوره جوجه ریزی و همچنین کمبود زیرساخت صنایع کشتارگاهی، سردخانه و تونل انجماد برای صادرات گوشت مرغ را از دیگر مشکلات مرغداریها عنوان کرد.
در خراسان شمالی ۱۰۱ واحد مرغ گوشتی با ظرفیت دو میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه مرغ، ۱۸ هزار و ۸۵۰ تُن مرغ در سال تولید میکنند.