کرونا در جهان
شمار مبتلایان به کرونا از مرز ۶۰ میلیون گذشت
فرانسه، روسيه و اسپانيا صدرنشينان تعداد مبتلايان به کرونا در اروپا هستند.
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ به نقل از پايگاه رسمي سازمان جهاني بهداشت آمريکا ، هند و برزيل در صدر فهرست کشورهاي با بيشترين تعداد مبتلايان به کرونا قرار دارند.
نیجریه/ همه گیری بار دیگر نیجریه را دچار رکود اقتصادی کرد
همه گیری کووید ۱۹ برای دومین بار از سال ۲۰۱۶ نیجریه را وارد رکود اقتصادی کرد و تهدید گرفتار شدن ۲۰۰ میلیون نفر مردم این کشور به عنوان نخستین اقتصاد آفریقا را به دنبال داشت.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از لاگوس، تولید ناخالص نیجریه به عنوان نخستین تولید کننده نفت آفریقا در سه ماهه سوم سال جاری ۳.۶۲ درصد کاهش یافت. این کاهش در سه ماهه قبل هم ۶ درصد بود.
دومینیک فروشتر کارشناس اقتصادی در شرکت بیمه تجارت خارجی فرانسه میگوید پیش از همه گیری هم دولت قادر به حفظ قدرت خرید مردم نیجریه نبود.
سازمان جهانی بهداشت: روند شیوع کرونا در جهان کند شده است
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد به رغم افزایش تعداد مرگ و میر بر اثر ویروس کرونا، طی هفته گذشته روند شیوع این ویروس در جهان کند شده است.
به گزارش اسوشیتدپرس از لندن، سازمان جهانی بهداشت در گزارش روز چهارشنبه خود در این خصوص اعلام کرد با وجود آنکه تعداد موارد ابتلا به کووید-۱۹ در اروپا روندی کاهشی داشته است، این منطقه همچنان بیشترین موارد جدید ابتلا و مرگ و میر در جهان را به خود اختصاص داده است.
سازمان جهانی بهداشت همچنین اعلام کرد در قاره آفریقا بیشترین موارد ابتلا و مرگ و میر مربوط به کشورهای آفریقای جنوبی، الجزایر و کنیاست.
بنا بر اعلام سازمان جهانی بهداشت، هفته گذشته تعداد موارد آلودگی به ویروس کرونا در اروپا ۶ درصد کاهش داشته و این در حالی است که در هفته پیش از آن در این قاره کاهشی ۱۰ درصدی در این زمینه اتفاق افتاده است که این نشان دهنده اثربخشی اعمال محدودیتها بر کند شدن روند ابتلاست.
در انگلیس تعداد موارد ابتلا به کووید-۱۹ کاهشی ۱۳ درصدی داشته که این نخستین روند کاهشی از اواخر ماه اوت تاکنون محسوب میشود. اواسط ماه نوامبر، در این کشور روزانه حدود ۱ هزار و ۶۰۰ نفر در بیمارستانها بستری شدند که نسبت به اوایل ماه آوریل بسیار کمتر است. در اوایل ماه آوریل روزانه بیش از ۳ هزار نفر در بیمارستانهای انگلیس بستری میشدند.
سازمان جهانی بهداشت همچنین اعلام کرد در آسیا، کشور ژاپن بیشترین موارد روزانه ابتلا به کووید-۱۹ را از ابتدای شیوع این بیماری ثبت کرده است. در ژاپن طی پنج روز پیاپی، در هر روز بیش از ۲ هزار مورد آلودگی به ویروس کرونا ثبت شده است که این نشان دهنده افزایش ۴۱ درصدی نسبت به هفته گذشته است. در کشور میانمار نیز در هفته گذشته تعداد موارد ابتلا افزایشی ۷۴ درصدی داشت و ۱۱ هزار مورد جدید ابتلا ثبت شد؛ تعداد مرگ و میر نیز با ۳۶ درصد افزایش به ۱۸۸ تن رسید.
لیتوانی/ تمدید قوانین قرنطینه مرتبط با شیوع کرونا در لیتوانی
خبرگزاری رویترز روز چهارشنبه گزارش داد لیتوانی به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در این کشور، قوانین مربوط به قرنطینه را تا ۱۷ دسامبر امسال تمدید میکند.
کنیا/ همه گیری کرونا باعث شد دو میلیون کنیایی فقیر شوند
خبرگزاری رویترز روز چهارشنبه گزارش داد بانک جهانی امروز اعلام کرد همه گیری کووید-۱۹ در کنیا باعث شد طی امسال دو میلیون کنیایی فقیر شوند.
سوئيس/ ابتلا ۴۸۷۶ نفر دیگر به ویروس کرونا طی شبانه روز گذشته
خبرگزاری رویترز روز چهارشنبه از برن گزارش داد چهار هزار و ۸۷۶ نفر دیگر در سوئیس طی شبانه روز گذشته به کرونا مبتلا شدند و یکصد نفر دیگر نیز جان خود را از دست دادند.
شناسایی بیش از ۲۰۰۰ مورد ابتلا به کرونا در عراق
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در بغداد؛ وزارت بهداشت عراق اعلام کرد، امروز چهارشنبه ۲۲۹۲ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در سراسر عراق ثبت شد.
در حالی که در شبانه روز گذشته شمار بیماران بهبود یافته ۲۱۳۰ نفراعلام شده است. بغداد با ۵۳۴ مورد ابتلا، بیشترین امار مبتلایان به ویروس کرونا را به خود اختصاص داده است. در نجف هم ۴۷ مورد ابتلا با یک نفرفوتی و کربلا هم ۱۹ مورد ابتلا و چهار فوتی را ثبت کردند. مجموع مبتلایان به کرونا در یکسال گذشته عراق ۵۳۹۷۴۹ نفر هستند.درحالی که بیماران کنونی تحت مداوا ۵۷۹۳۴ نفر هستند. بیماران اورژانسی نیز فقط ۳۶۵ نفر اعلام شده اند. مجموع فوتیهای کرونا در یک سال گذشته عراق نیز ۱۲۰۳۱ نفر اعلام شده اند.
ترکيه/ تشکیل جلسۀ فوق العادۀ برای بررسی علل افزایش مبتلایان به کرونا
با ادامۀ افزایش سریع تعداد مبتلایان و مرگ و میرهای ناشی از ویروس کرونا در ترکیه ستاد علمی مبارزه با کرونا تصمیم به تشکیل جلسۀ فوق العاده گرفت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما از آنکارا طی ده روز گذشته در ترکیه تعداد مبتلایان جدید و مرگ و میرهای ناشی از ابتلا به ویروس کووید-۱۹ هر روز افزایش مییابد و این روند همچنان ادامه دارد.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت ترکیه طی ۲۴ ساعت گذشته در این کشور ۷ هزارو ۳۸۱ مبتلای جدید بر تعداد مبتلایان افزوده شده است. تعداد جانباختگان در ۲۴ ساعت گذشته نیز به ۱۶۱ نفر رسیده است. ده روز پیش تعداد مبتلایان جدید ۲۸۰۰ و تعداد جانباختگان ۸۸ نفر بود.
این افزایش سریع آمار کروناییها موجب شد ستاد علمی مبارزه با کرونا تصمیم به برگزاری جلسۀ فوق العاده در عصر روز چهارشنبه بگیرد. دولت ترکیه از روز جمعۀ گذشته در راستای توصیههای این ستاد برخی مقررات از جمله تعطیلی مدارس، منع رفت و آمد عمومی در ساعاتی از روزهای آخر هفته، محدود کردن رفت و آمد افراد بالای ۶۵ سال و زیر ۲۰ سال در سطح شهر و سنگین کردن جریمههای نقدی برای افراد خاطی را به اجرا گذاشته است، ولی با ادامۀ افزایش مبتلایان و مرگ و میرها بنظر میرسد این ستاد بدنبال اتخاذ تدابیر سختتری در این زمینه است.
تصمیمات ستاد علمی مبارزه با کرونا بیشتر توصیهای است و دولت اغلب با توجه به ابعاد اقتصادی آن تا حد زیادی از اجرایی کردن این توصیهها خودداری و یا آنرا محدود میکند. حال باید دید دولت ترکیه اینبار تا چه حد به توصیههای ستاد علمی مبارزه با کرونا عمل خواهد کرد.
فلسطین اشغالی/ ۸۰۰ مورد جدید ابتلا
وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی اعلام کرد سه شنبه با ثبت ۷۹۸ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا، مجموع مبتلایان به ۳۳۰ هزار و ۷۹۶ نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری شین هوا از قدس، وزارت بهداشت اسرائیل اعلام کرد روز گذشته با ثبت ۱۰ مورد جدید مرگ ناشی از کرونا، مجموع قربانیان کرونا به دو هزار و ۸۲۱ نفر رسید.
بنا بر اعلام این منبع، در حال حاضر ۵۰۰ بیمار در بیمارستانها بستری هستند که از این تعداد حال ۲۷۸ نفر وخیم است. همچنین ۳۱۹ هزار و ۱۷ نفر بهبود یافته اند و هشت هزار و ۹۵۸ بیمار فعال وجود دارد.
سه شنبه بازگشایی تدریجی مدارس اسرائیل آغاز شد و کلاسهای پنجم و ششم در شهرها و مناطقی که شدت همه گیری در آنها کمتر است، از سر گرفته شد و دبیرستانها نیز از ۲۹ نوامبر بازگشایی خواهند شد.
کانادا/ بیش از ۳۴۰ هزار مورد ابتلا
آمار مبتلایان به «کووید-۱۹» در کانادا همچنان روندی افزایشی دارد و مقامات این کشور اعلام کردند تا شامگاه سه شنبه مجموع موارد ابتلا به این بیماری به بیش از ۳۴۰ هزار نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری شین هوا از اتاوا، شبکه تلویزیونی CTV کانادا به نقل از وزارت بهداشت این کشور اعلام کرد تا شامگاه سه شنبه مجموع موارد ابتلا به «کووید-۱۹» در این کشور به ۳۴۰ هزار و ۳۸۸ نفر و مجموع قربانیان این بیماری به ۱۱ هزار و ۵۹۲ نفر رسید. بنا بر اعلام این منبع در هفت روز گذشته پنج هزار و ۵۰ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا به ثبت رسیده است.
طی هفته گذشته ۷۵ هزار و ۵۰۰ تست کرونا در آزمایشگاههای این کشور انجام شد که ۷,۶ درصد از آنها مثبت اعلام شد. به طور میانگین بیش از دو هزار بیمار در بیمارستانهای این کشور تحت درمان هستند و از این تعداد بیش از ۴۱۵ نفر در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند. همچنین به طور میانگین روزانه بیش از ۷۰ مورد مرگ ناشی از کرونا در کانادا به ثبت میرسد.
آلمان/ شهری در غرب آلمان آلودهترین منطقه کرونایی
شهری در غرب آلمان این روزها به عنوان آلودهترین منطقه از لحاظ گسترش کرونا در این کشور ثبت شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از برلین، ۵۲۷ نفر از هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت در منطقه هیلدبورگ هاوزن در نزدیکی شهر تورینگن آلوده به کرونا شناخته شده اند در حالیکه اگر این عدد از ۵۰ بالاتر باشد، وارد مرز خطر خواهد شد.
در این منطقه ۸۰۰۰ دانش آموز و ۸۰۰۰ معلم و کارمند مهد کودک از ۴۰ مهد کودک و ۲۸ مدرسه تعطیل شده اند.
شیلی/ شمار موارد ابتلا از ۵۴۳ هزار نفر گذشت
وزارت بهداشت شیلی اعلام کرد روز سه شنبه با ثبت یک هزار و پنج مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور، مجموع مبتلایان به ۵۴۳ هزار و ۸۷ نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری شین هوا از سانتیاگو، وزارت بهداشت شیلی همچنین اعلام کرد در ۲۴ ساعت گذشته ۲۵ مورد جدید مرگ ناشی از کرونا به ثبت رسید و مجموع قربانیان کرونا در این کشور به ۱۵ هزار و ۱۳۱ نفر رسید.
بنا بر اعلام این منبع، تا کنون ۵۱۸ هزار و ۸۳۴ نفر بهبود یافته اند و هشت هزار و ۸۱۶ نفر مورد فعال هستند و از این تعداد ۶۹۵ نفر در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند.
شیلی همچنان در وضعیت بحرانی قرار دارد و مقامات این کشور به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا ممنوعیت تردد شبانه وضع کرده اند.
مقامات شیلی به منظور احیای بخش گردشگری، روز دوشنبه مرزهای این کشور را به روی گردشگران خارجی گشودند.
روسیه/ ۵۰۷ مورد مرگ دیگر در ۲۴ ساعت گذشته
به گزارش خبرگزاری رویترز از مسکو، روسیه اعلام کرد با فوت بی سابقه ۵۰۷ بیمار دیگر مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، شمار قربانیان کرونا در این کشور به ۳۷ هزار و ۵۳۸ نفر رسید.
مقامات روسیه همچنین با تایید شناسایی ۲۳ هزار و ۶۷۵ مورد جدید ابتلا در این کشور که چهار هزار و ۶۸۵ مورد آن مربوط به مسکو میشود شمار کلی مبتلایان را دو میلیون و ۱۶۲ هزار و ۵۰۳ نفر اعلام کردند.
ایتالیا/ ۸۵۳ مورد مرگ
وزارت بهداشت ایتالیا اعلام کرد روز سه شنبه ۸۵۳ مورد جدید مرگ ناشی از ویروس کرونا در این کشور به ثبت رسید که بالاترین رقم از ۲۸ مارس گذشته محسوب میشود.
بنا بر اعلام این منبع، در شبانه روز گذشته با ثبت ۸۵۳ مورد جدید مرگ ناشی از ابتلا به «کووید-۱۹»، شمار قربانیان کرونا در این کشور به ۵۱ هزار و ۳۰۶ نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری رویترز از رم، وزارت بهداشت ایتالیا همچنین اعلام کرد در شبانه روز گذشته با ثبت ۲۳ هزار و ۲۳۲ مورد جدید ابتلا به «کووید-۱۹»، مجموع شمار مبتلایان به این بیماری در این کشور به یک میلیون و ۴۵۵ هزار نفر رسید.
روز دوشنبه ۲۲ هزار و ۹۳۰ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در ایتالیا به ثبت رسیده بود.
ایتالیا ششمین کشور جهان با بالاترین آمار ابتلا به «کووید-۱۹» محسوب میشود و پس از انگلیس، بالاترین آمار قربانیان کرونا را در اروپا به خود اختصاص داده است.
همچنين
در آستانه سال نو میلادی و شروع تعطیلات، اتحادیه هتل داران ایتالیا خواستار تصمیم گیری در سطوح اروپا درباره استفاده از پیستهای اسکی شد.
به گزارش پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان "اسپورت اسکای"، با توجه به نزدیک شدن به سال نو میلادی و تعطیلات پیش رو و تاکید مسئولان بر رعایت دستورالعملهای بهداشتی مقابله با همه گیری ویروس کرونا، "برنابو بوکا"، رئیس اتحادیه هتل داران ایتالیا گفت: تعطیلی و بستن پیستهای اسکی در تعطیلات سال نو، مانند بستن یک هتل در کنار دریا در تعطیلات ماه اوت است. بنابراین، درباره این موضوع باید تصمیمی در سطوح اروپا گرفته شود..
بوکا ادامه داد: اگر کشورهای اطراف ما مانند اتریش، سوئیس، فرانسه و آلمان پیستهای اسکی خود را بر روی مردم باز نگه میدارند و در عوض ما باید همه آن را بسته نگه داریم، به راحتی میتوان فهمید که چنین موضوعی به معنای به اصطلاح "تقدیم کردن گردشگران ایتالیایی به این کشورها است".
اتحادیه هتل داران ایتالیا نيز اعلام کرد، همه گیری ویروس کرونا و کاهش گردشگران، موجب زیان ۱۴ میلیارد یورویی فعالان این بخش از اقتصاد ایتالیا خواهد شد.
به گزارش پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان "اسپورت اسکای"، "آلساندرو ماسیمو نوکارا" مدیر کل اتحادیه هتل داران ایتالیا با اشاره به همه گیری بیماری کووید-۱۹ و کاهش گردشگران، گفت: همه گیری ویروس در ایتالیا لطمه سنگینی به شرکتهای پذیرش کننده مسافر وارد ساخته است. این شرکت، بیش از دیگر شرکتهای فعال در زمینههای اقتصادی، لطمه دیده اند.
مدیر کل اتحادیه هتل داران ایتالیا افزود: در مجموع، ایتالیا شاهد کاهش ۵۶ ممیز ۲ دهم درصدی، به تعداد ۲۴۵ میلیون نفر در بخش پذیرش مسافران و گردشگران خواهد شد. بدین ترتیب، گردش مالی این بخشها نیز با کاهش ۵۷ درصدی، ۱۴ میلیارد یورو زیان خواهد کرد.
ازبکستان/ شناسایی ۱۹۲ مورد جدید ابتلا
وزارت بهداشت ازبکستان روز چهارشنبه اعلام کرد شمار مبتلایان به کرونا در این کشور در ۲۴ ساعت گذشته ۱۹۲ نفر افزایش داشت و به ۷۲ هزار و ۳۹ نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری تاس از تاشکند و بنا بر اعلام وزارت بهداشت ازبکستان، در ۲۴ ساعت گذشته ۱۸۴ نفر دیگر از مبتلایان به کرونا بهبود یافتند و شمار بهبودیافتگان در این کشور به ۶۹ هزار و ۳۲ نفر رسید.
این وزارتخانه همچنین اعلام کرد با مرگ یک بیمار دیگر در ۲۴ ساعت گذشته تاکنون ۶۱۸ نفر در این کشور جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده اند.
از اواخر ماه نوامبر دو هزار و ۱۳۲ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای ازبکستان بستری شده اند که از این تعداد حال ۱۹۹ نفر آنها وخیم است. مقامات بهداشتی ازبکستان از شهروندان این کشور خواسته اند با رعایت پروتکلهای بهداشتی به مقابله با شیوع هرچه بیشتر این بیماری کمک کنند.
اسپانیا/ بیش از ۱۲ هزار مورد جدید ابتلا
وزارت بهداشت اسپانیا اعلام کرد روز سه شنبه بیش از ۱۲ هزار مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور به ثبت رسیده است.
به گزارش خبرگزاری رویترز از مادرید، وزارت بهداشت اسپانیا اعلام کرد در شبانه روز گذشته با ثبت ۱۲ هزار و ۲۲۸ مورد جدید ابتلا، مجموع شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به رقم یک میلیون و ۵۹۴ هزار و ۸۴۴ نفر رسید.
بنا بر اعلام این منبع، از آغاز همه گیری کرونا، مجموع قربانیان کرونا در این کشور به ۴۳ هزار و ۶۶۸ نفر رسیده است. طی هفت روز گذشته یک هزار و ۲۳۲ مورد جدید مرگ ناشی از کرونا در اسپانیا به ثبت رسیده است، یعنی به طور میانگین ۱۷۶ نفر در هر روز بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را در این کشور از دست داده اند.
میزان اشغال تختهای بیمارستانی توسط بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» به ۱۳,۴۳ درصد و میزان اشغال تختهای بیمارستانی توسط این بیماران در بخش مراقبتهای ویژه نیز به ۲۹,۰۶ درصد رسیده است.
چین/ ۵ مورد جدید ابتلا
مقامات بهداشت و درمان چین چهارشنبه از ثبت پنج مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در ۲۴ ساعت گذشته خبر دادند.
به گزارش خبرگزاری رویترز از پکن، کمیسیون ملی بهداشت چین در بیانیهای در مورد وضعیت همه گیری در این کشور اعلام کرد همه موارد ابتلای جدید از کشورهای خارجی وارد این کشور شده اند.
این بیانیه افزود طی شبانه روز گذشته هیچ مورد فوتی ناشی از کرونا در این کشور به ثبت نرسیده است.
بر اساس دادههای رسمی، از دسامبر گذشته که ویروس کرونا در چین برای نخستین بار ظهور یافت تا به امروز، در مجموع ۸۶ هزار و ۴۶۹ نفر در این کشور به «کووید-۱۹» مبتلا شده و چهار هزار و ۶۳۴ نفر نیز جان خود را از دست داده اند.
آرژانتین/ شناسایی بیش از هفت هزار مورد جدید ابتلا
وزارت بهداشت آرژانتین روز سه شنبه اعلام کرد شمار مبتلایان به کرونا در این کشور با شناسایی هفت هزار و ۱۶۴ مورد جدید در ۲۴ ساعت گذشته به یک میلیون و ۳۸۱ هزار و ۷۹۵ نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری شین هوا از بوینوس آیرس، این وزارتخانه اعلام کرد با مرگ ۳۱۱ بیمار دیگر مبتلا به کرونا شمار فوتیهای کرونا در این کشور به ۳۷ هزار و ۴۳۲ نفر رسید.
بنا بر اعلام این وزارتخانه، تاکنون یک میلیون و ۲۱۰ هزار و ۶۳۴ بیمار مبتلا به کرونا در سراسر این کشور بهبود یافته اند.
بالغ بر ۶۰۷ هزار و ۸۹۷ نفر از مبتلایان ساکن بوینوس آیرس هستند و بیش از ۲۰۰ هزار نفر از فوتیهای کرونا مربوط به این شهر میشوند.
آرژانتین در چارچوب تلاش برای مقابله با شیوع کرونا در این کشور، از نهم نوامبر دور جدید محدودیتهای مربوط به کرونا را به اجرا گذاشت.
آلمان/ شناسایی بیش از ۱۸ هزار مورد جدید ابتلا
به گزارش خبرگزاری رویترز از برلین ، موسسه رابرت کخ آلمان روز چهارشنبه اعلام کرد شمار مبتلایان به کرونا در این کشور با شناسایی ۱۸ هزار و ۶۳۳ مورد جدید به ۹۶۱ هزار و ۳۲۰ نفر رسید.
این موسسه همچنین شمار فوتیهای کرونا را در آلمان با ۴۱۰ نفر افزایش ۱۴ هزار و ۷۷۱ نفر اعلام کرد.
۳۶۱ مبتلای جدید کرونا در مصر شناسایی شدند
وزارت بهداشت و جمعیت مصر از شناسایی ۳۶۱ مورد جدید ابتلا به کووید-۱۹ و جان باختن ۱۳ نفر از مبتلایان در شبانه روز گذشته خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از قاهره، بر اساس اطلاعیه رسمی وزارت بهداشت مصر آمار مبتلایان کووید-۱۹ تا بعد از ظهر سه شنبه به ۱۱۳ هزار و ۷۴۲ نفر افزایش یافت.
از مجموع مبتلایان تا کنون شش هزار و ۵۷۳ نفر جان باختند و ۱۰۲ هزار و ۱۰۳ نفر نیز بهبود یافتند.
با افزایش آمار روزانه ابتلا به کرونا در مصر، دولت این کشور از آمادگی برای مقابله با شیوع موج دوم این ویروس خبر داد.
وزیر آموزش عالی مصر اعلام کرد همه بیمارستانهای دانشگاهی برای پذیرش مبتلایان کرونا تجهیز شده اند و داروهای درمانی بر اساس دستورالعمل سازمان بهداشت جهانی نیز به مقدار کافی فراهم است.
ثبت ۴۴ هزار مورد جدید ابتلا به کرونا در هند
طی ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۴۴ هزار مورد جدید ابتلا به کرونا در هند شناسایی شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از دهلی نو، از صبح دیروز تا صبح امروز نتایج آزمایش ویروس کرونا ۴۴ هزار و ۳۷۶ نفر از مردم هند مثبت اعلام شد. با احتساب این آمار تعداد کل مبتلایان در هند از ابتدا تا کنون به ۹ میلیون و ۲۲۲ هزار و ۲۱۶ نفر افزایش یافت. از میان این مبتلایان هشت میلیون و ۶۴۲ هزار و ۷۷۱ نفر بهبود یافتند. در ۲۴ ساعت گذشته ۴۸۱ بیمار نیز جان باختند.
شمار کل قربانیان ناشی از ابتلا به کووید ۱۹در هند به ۱۳۴ هزار و ۶۹۹ نفر رسیده است.
ژاپن/ در برابر گسترش همه گیری محدودیتهای جدیدی در توکیو اعمال میشود
رسانههای ژاپن چهارشنبه اعلام کردند در حالی که موارد ابتلا به کووید ۱۹ در ژاپن رو به افزایش است مقامات توکیو قرار است از ساکنان این شهر بخواهند از خروج غیر ضروری از خانه بپرهیزند و همچنین فروشگاههای فروش مشروبات الکلی هم زودتر تعطیل خواهند شد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از توکیو، ژاپن تاکنون با حدود ۲ هزار مورد مرگ ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ و ۱۳۵ هزار و ۴۰۰ مورد ابتلا طبق آمار رسمی از همه گیری در امان مانده است و هیچ قرنطینه اعمال نکرده است. اما حالا با رکورد ابتلای روزانه رو به رو شده است.
پیش از این در شهر توکیو سطح هشدار به بالاترین میزان رسیده است و شبکه تلویزیونی ان اچ کی این کشور اعلام کرد یورکو کویکه فرماندار این شهر قرار است از ساکنان بخواهد از خروج از خانه در مواقع غیرضروری بپرهیزند.
فرماندار قرار است توضیحات خود را چهارشنبه پس از جلسه شورای مشورتی در نشستی خبری اعلام کند. سایر رسانههای محلی اعلام کردند کویکه قرار است از فروشندگان مشروبات الکی بخواهند از شنبه به مدت حدود سه هفته ساعت ۲۲ تعطیل کنند. شرکتهایی که قوانین را رعایت میکنند میتوانند کمک هزینه دریافت کنند.
با این حال هیچ یک از این درخواستها الزام آور نیست. حتی در زمان اعلام وضعیت فوق العاده در فصل بهار و اوج همه گیری هیچ یکی از افرادی که درخواست ماندن در خانه را نادیده گرفتند یا شرکتهایی که به فعالیت ادامه دادند جریمه نشدند.
یوشیده سوگا نخست وزیر ژاپن هفته گذشته اعلام کرد این کشور در وضعیت هشدار حداکثری در برابر ویروس کرونا قرار دارد و دولت ناچار شده است که در مورد کارزار جنجالی برای تشویق گردشگری داخلی عقب نشینی کند.
یاسوتوشی نیشیمورا وزیر اقتصاد ژاپن امروز اعلام کرد سه هفته آینده در متوقف کردن همه گیری کرونا، حائز اهمیت است.
چین و آلمان در زمینه تولید و توزیع واکسن کووید-۱۹ همکاری میکنند
چین برای تقویت همکاری با آلمان در زمینه تولید واکسن کووید-۱۹ و تلاش برای توزیع عادلانه آن در سطح جهان اعلام آمادگی کرد.
به گزارش آسیاویژن به نقل از شبکه تلویزیونی سی سی تی وی چین، شی جینپینگ رییس جمهوری چین و آنگلا مرکل صدراعظم آلمان درباره تولید واکسن کووید-۱۹ و تقویت و توسعه همکاریهای دوجانبه تلفنی گفتگو کردند.
شی در این گفتگو بر اصل چندجانبه گرایی، تقویت همکاریهای بین المللی، هماهنگی برای مقابله با ویروس کرونا، بازسازی اقتصاد جهانی و همکاری در برخورد با چالشهای جهانی تاکید کردند.
رییس جمهوری چین با اشاره به اینکه اروپا و برخی مناطق دیگر جهان در حال حاضر با موج دوم همه گیری ویروس کرونا روبه رو هستند، همکاری متقابل را اولویت اصلی همه طرفها دانست.
وی گفت: از زمان آغاز همه گیری ویروس کرونا چین و آلمان به حفظ همکاری و ارتباطات دوجانبه ادامه داده اند و چین در حال حاضر الگوی توسعهای جدیدی را در پیش گرفته که فرصتهای جدیدی را برای سرمایه گذاران آلمانی فراهم میکند. چین امیدوار است آلمان و ا تحادیه اروپا از این فرصتها استقبال کنند.
شی تاکید کرد دو طرف احترام متقابل را حفظ میکنند و همواره به مسیر گفتگو، همکاری و اصل کلی منافع مشترک پایبند خواهند بود.
رییس جمهوری چین با تاکید بر اینکه مذاکرات برای پیمان سرمایه گذاری میان چین و اتحادیه اروپا برنامه ریزی شده از آمادگی کشورش برای حفظ ارتباط نزدیک با اتحادیه اروپا برای برنامههای بزرگ در مراحل بعد خبر داد.
رییس جمهوری چین همچنین تلاش برای برقراری مکانیسم گفتگو میان دو طرف در زمینه محیط زیست، اقلیم و همکاریهای دیجیتال را خواستار شد.
صدراعظم آلمان در این گفتگو خاطر نشان کرد دنیا در حال تجربه تغییرات عمیقی است و اروپا با موج دوم همه گیری مواجه است. موفقیت چین در مقابله، کنترل و پیشگیری از شیوع بیماری کووید-۱۹ و بهبود وضع اقتصادی خبر خوبی برای سرمایه گذاران آلمانی است.
مرکل ابراز امیدواری کرد همکاری دو طرف در زمینه ساخت واکسن افزایش یابد و این همکاری به زمینههای دیگر از جمله تجارت، سرمایه گذاری و انرژیهای جدید گسترش یابد.
وزارت بهداشت کره جنوبی با متخلفان محدودیتهای کرونایی برخورد میکند
وزارت بهداشت کره جنوبی با شهروندان و صاحبان مشاغلی که اقدامات سطح ۲ فاصله اجتماعی را رعایت نکنند، برخورد میکند.
به گزارش آسیاویژن به نقل از شبکه تلویزیونی کی بی اس کره جنوبی، مسئولان وزارت بهداشت کره جنوبی برای بررسی رعایت محدودیتهای کرونایی از خیابان ها، فروشگاهها و مکانهای عمومی شهر سئول بازدید و با متخلفان برخورد میکنند.
در این طرح استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و اعمال محدودیت در پذیرش مراجعه کنندگان و مشتریان بررسی میشود.
بازرسان در اولین مرحله برخورد با متخلفان از ۴۰۶ محل در ۸ منطقه شهر سئول بازدید و ۴ مورد تخلف را ثبت کردند.
اجرای محدودیتهای جدید در کره جنوبی نشان میدهد کاهش ساعت فعالیت رستورانها و کافی شاپها به ساعت ۹ شب موجب شده است شهروندان زودتر به خانه هایشان برگردند و تردد در خیابانهای شهر کاهش یابد.
پاکستان/ نگرانی از موج دوم مرگبار کرونا در پاکستان
پاکستان بیم آن دارد که موج دوم کووید ۱۹ در این کشور به مراتب مرگبارتر از موج اول باشد.
منابع پزشکی پاکستان روز چهارشنبه اعلام کردند بیمارستانهای پاکستان پر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ است و بسیاری از آنها به حد اشباع رسیده اند. در این شرایط مسئولان دولت بیم آن دارند که موج دوم بیماری کرونا به مراتب مرگبارتر از اولی باشد.
پزشکان پاکستانی میگویند برخی از بیمارستانها از همین حالا دیگر امکان پذیرش بیماران کرونایی را ندارند. به همین علت آنها نگران هستند که مبادا کشورهای طی هفتهها و ماههای آینده به سمت یک بحران بهداشتی گسترده و وخیم حرکت کند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از اسلام آباد، قیصر سجاد مدیر کل انجمن پزشکی پاکستان اعلام کرد دو هفته آینده برای پاکستان بسیار حیاتی است و پیش بینی میکنیم که وضعیت کرونا به شدت وخیم شود.
وی افزود در حال حاضر نزدیک به ۹۵ درصد تختهای بیمارستان پر هستند. تنها چند بیمارستان جای خالی دارند، اما اکثر مراکز درمانی ظرفیتشان پر شده است و دیگر نمیتوانند بیماران جدید پذیرش کنند.
انگلیس کمک به توسعه را کاهش داد
به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، دولت انگلیس به علت هزینههای سنگینی که بحران کرونا روی دستش گذاشته است، کمکهای خود به توسعه را به طرز قابل توجهی کاهش داد.