خطرعادي شدن يعني اينکه از کنار تعداد مبتلايان و قربانيان کرونا تنها به عنوان يک عدد مي گذريم ، بي آنکه يادمان باشد اين اعداد، جان اطرافيانمان است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان؛ سرپرستار بخش بحران بیمارستان امام علی زاهدان به خبرنگار ما گفت: در یک ماه اخیر، بخش بحران این بیمارستان با تعداد بالای بیماران کرونایی روبرو بوده که متاسفانه بیشتر آنان اگر تنها اصول ساده بهداشتی را رعایت می کردند گرفتار کرونا نمی شدند.
خانم کرد افزود: از چند ماه گذشته پرستاران این بیمارستان تنها در شرایطی به مرخصی رفته اند که خودشان مبتلا به کرونا شده اند و نیاز به قرنطینه داشتند، در غیر این صورت ماه هاست که مشغول به خدمت هستند.
وی ادامه داد: این در حالی ست که بسیار از مردم بدون در نظر گرفتن شرایط بحرانی این روزها، به شیوه نامه های بهداشتی توجهی نمی کنند و کادر درمان را با مشکل مواجه می کنند.
سرپرستار بخش بحران بیمارستان امام علی زاهدان از مردم خواست به هشدار های وزارت بهداشت بیشتر توجه کنند و به شنیدن آمار و ارقام کرونا عادت نکنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان اینکه در یک ماه گذشته تعداد مراجعان به مراکز درمانی و بیماران بستری در بیمارستانها افزیش یافته است گفت: این افزایش ناگهانی از آبان ماه نتیجه دورهمی ها، برگزاری مراسم عروسی و عزا و همچنین عدم رعایت موارد بهداشتی بوده است.
دکتر سیدمحمد هاشمی شهری افزود : به منظور شناسایی به موقع افراد مبتلا و کاهش چرخه ویروس علاوه بر اقدامات انجام شده در مراکز غربالگری سرپایی و سامانه تلفنی و اینترنتی ۴۰۳۰ طرح غربالگی خانه و محله محور به اجرا در آمده است.
وی افزود: اقدامات دیگری از جمله ممنوعیت های تردد در سطح شهر و کاهش ساعت کاری اصناف توسط دستگاههای مختلف در حال اجرا است
وی از هم استانی ها خواست: با توجه به افزایش موارد ابتلا و بستری، با رعایت اقدامات پیشگیرانه و هشدارهای بهداشتی و شرکت نکردن در تجمعات و دورهمی ها، تلاشگران نظام سلامت را که ماه هاست درگیر مقابله با این بیماری هستند، یاری کنند.
رعایت دستورالعمل ها و نکات بهداشتی و همکاری بازاریان، اصناف و عامه جامعه در پیشگیری از این بیماری از اهمیت زیادی برخوردار است.
در همین راستا از ابتدای اذر ماه در سراسر کشور محدودیتهای جدید اعمال شده است .
نظارت بر فعاليت هاي اقتصادي در ايام کرونا
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان؛ ابوذر مهدی نخعی، فرماندار زاهدان ،گفت: این تصمیم با هدف صیانت از سلامت متصدیان، فروشندگان، صاحبان غرف و مشتریان این بازارها گرفته شده و از همه هموطنان فهیم ودستگاه های اجرایی انتظار همکاری داریم.
وی با بیان اینکه در سه هفته اخیر میزان رشد ابتلا به کرونا بسیار نگران کننده است بر همکاری همه شهروندان برای کاهش آمارمبتلایان تاکید کرد .
وی با بیان اینکه در این دو روز همکاری بازاریان و اصناف خوب بوده است ابراز امیدواری کرد : با ادامه این روند تا پایان طرح شاهد کاهش امار مبتلایان باشیم .
نخعی با تاکیدبر اینکه بر اساس اخرین مصوبه هرگونه تردد خودرویی از ساعت 9 شب تا 6 صبح در سطح شهر جریمه می شوند افزود : هر گونه تردد در این ساعات بهتر است با هماهنگی با فرمانداری و یا از طریق تاکسی تلفنی باشد و برای هرگونه تردد لازم ، چه شهری و چه بین شهری باید برای داشتن مجوز از طریق فرمانداری و بخشداریها اقدام شود .
وی ادامه داد : در زاهدان چون وضعیت قرمز است ورود و خروج خودرو به ویژه خودروهای غیر بومی یک میلیون تومان اعمال جریمه خواهد شد .
فرماندار زاهدان با بیان اینکه زدن ماسک الزامی است ادامه داد : عابران پیاده و خودروهایی که بیشتر ازیک سرنشین دارند ، حتی اگر اعضای یک خانواده باشند، جریمه خواهند شد .
وی افزود : شهروندان می توانند با مراجعه به سامانه ستاد مدیریت بحران استان ، فرمانداری و ستاد مقابله با کرونای بهداشت و به ویژه از طریق رسانه ملی از اخرین وضعیت اعمال محدودیتهای کرونایی مطلع باشند.
نخعی تصریح کرد : شهروندان می توانند هر گونه تخلف اصناف و مشاغل گروه دوم را از طریق شماره 124 سازمان صمت، و تخلفات و شکایت در ادارات را از طریق شماره 111 استانداری، اعلام کنند .
فرماندار زاهدان تاکید کرد: از هرگونه تردد غیر ضروری خودداری کنند .
بیشتر بدانید : |