استاندار کرمان در نشست 3 ساعته با صاحبان ایده و شرکتهای دانش بنیان از دغدغهها و مشکلات و ظرفیتهای آنها برای توسعه استان آگاه شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان ؛ "علی زینیوند" عصر امروز در حاشیه بازدید از مرکز نوآوری و شتابدهی (تگ) با اشاره به عقب ماندگی استان کرمان از نظر داشتن شرکتهای دانش بنیان بیشتر و فعالتر به لحاظ موقعیت جغرافیایی افزود:متاسفانه رتبه فضای کسب و کار استان قابل باور نیست و معتقدم که مدیران مقصر اصلی در رتبه پایین استان کرمان در حوزه کسب و کار هستند.
وی گفت: نظام اداری پر پیچ خم و غیر شفاف است و باید در درون این نظام اداری مدیران شجاع و تسهیلگر باشند تا بتوانیم مشکلات استان را رفع کنیم.
استاندارکرمان شرکتهای دانش بنیان را پرچمدار و قلب توسعه استان کرمان دانست وافزود:اگر صنایع، معادن، کشاورزی و ... استان در جهت شرکتهای دانش بنیان قرار نگیرند در آینده نزدیک از رده خارج میشوند.
استاندار کرمان تصریح کرد: شرکتهای دانش بنیان بدون شتاب دهندهها و بدون فنبازار مناسب کاری از پیش نمیبرند و هر طرحی در هر بخشی باید پیوست شرکت دانش بنیان داشته باشد.
زینیوند تاکید کرد:مدیران برای بهبود فضای کسب و کار بیشتر کار کنند و در صورت موانع آن مشکل در تهران حل شود و با مدیری کم کاری که باعث از دست رفتن حتی یک شغل شود، به شدت برخورد خواهد شد.
"مهدی طبیبزاده" رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان نیز : با بیان اینکه فضای کسب و کار استان کرمان مساعد نیست، اظهار کرد: بیمه، دارایی و ... بمبهای کسب و کارهای استان هستند.
"رییس پارک و علم و فناوری استان کرمان نیز گفت: پارک علم و فناوری استان یکی از ضلعهای مثلث توسعه استان خواهد بود و توسعه کارآفرینی استان فقط از طریق بخش خصوصی محقق میشود لذا باید به این بخش توجه کرد.
"مسعود ترکزاده با اشاره به راه اندازی وتجهیز ۱۲مرکز رشد با مشارکت دانشگاههای استان و راه اندازی فضای دو هزار متری کارگاهی رشد و نوآوری افزود: ۱۲ هکتار اراضی آماده واگذاری به شرکتهای دانشبنیان در استان کرمان است، و ۲۱۳ شرکت در حال حاضر با پارک همکاری میکنند.
رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان از تولید ۲۶۷ محصول صادراتی در استان به همت شرکتهای دانشبنیان خبر داد و افزود: در شهرک ایجاد شده علم و فناوری، ۴۹ شرکت جانمایی شده و زیرساختهای آب و برق نیز به شهرک رسیده است.
,وی با بیان اینکه ۳۱ میلیارد ریال سرمایه وصول شده در صندوق پژوهش فناوری استان سپرده شده است، اضافه کرد: حدود ۱۱ میلیارد تومان از سال ۱۳۹۷ تا کنون از حوزه کسب و کار حمایت شده است.
"محبی" رییس دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان نیز در این جلسه با اشاره به وجود ۱۲۵ مرکز آموزشی در استان بر بهره گیری از: توان وظرفیت مناسب در توسعه شرکتهای دانش بنیان در استان تاکید کرد.
مرکز نوآوری و شتابدهی تگ به منظور ترویج فرهنگ نوآوری و ایجاد و توسعهی زیست بوم کارآفرینی شکل گرفته وبا تمرکز بر ایدههای خلاق و ارائه خدمات شتاب دهی به کسب و کارهای نوپا، از تیمهای استارتاپی در زمینههای مختلف با هدف توسعه اقتصاد دانش بنیان و تبدیل آنها به یک بنگاه اقتصادی حمایت میکند.