جانشین پلیس راهور ناجا با اشاره به اینکه برای ثبت سند خودرو الزامی به حضور در دفاتر ثبت اسناد رسمی نیست، گفت: برگ سبز سند مالکیت خودرو مورد تایید و قانونی است.
وی تاکید کرد: دیوان عدالت اداری مرجعی است که این قانون را تصویب کرده و در دل قوه قضاییه است. به همین دلیل هموطنان ما نگران این موضوع نباشند و بنا بر قاعده اعلام شده نقل و انتقالات را انجام دهند ضمن اینکه دیگر به هزینهای هم که برای ثبت سند در دفاتر باید پرداخت میشد، نیاز نیست.
وی در ادامه با اشاره به محدودیتهای دوهفتهای ترددی شهر تهران درپاسخ به این پرسش که تکلیف تردد خودروهایی که پلاک تهران ندارند، چیست؟ اظهار داشت: خودروهای با پلاک شهرستان با دوربینها جریمه نمیشوند و در صورتی که پلیس به راننده خودروی پلاکی غیر از تهران دستور توقف دهد راننده باید با ارائه سند، سکونت یا اشتغال خود در تهران را ثابت کند تا جریمه نشود.
وی با تاکید بر اینکه دو استان تهران و البرز در این طرح یک محدوده دیده شده اند و با دیگر شهرها متفاوت هستند، گفت: تردد پلاکهای استان البرز در تهران منعی ندارد. ضمن اینکه از ساعت ۲۱ تا ۴ بامداد هیچ خودروی شخصی حق تردد در شهرهای نارنجی و قرمز مثل شهر تهران را ندارد و در صورت تردد حتما جریمه خواهد شد.
جانشین پلیس راهور ناجا درباره خودروهای جریمه شده در محدودیت ترددهای شهرهای نارنجی و قرمز که مجبور به تردد به واسطه شغل هستند هم گفت: تمام تلاش ما بر این است که این خطاها به حداقل برسد. شمارههای خودروها باید به فرمانداریها اعلام شود و اگر دستگاهی تا به امروز در ارائه شماره پلاک خودروهای مورد نظر برای تردد در ساعات بین ۲۱ تا ۴ بامداد تعلل کرده باشد، جای نگرانی نیست. پلاکها با حسایت بالا بررسی میشود. پس از محدودیتها و بررسی مجدد اگر کسی اعتراض داشته باشد سازو کار آن اعلام و دوباره بررسی خواهد شد.
بعد از جریانات همین ماده 29 شاهد کلی دعاوی و الزام به تنظیم سند رسمی انتقال (نه مالکیت) بوده ایم خدا من بعد را به خیر کند....
کسی که خودروی خریداری میکرد بدون شک تسویه انجام میدان که فروشنده سند مادر و وکلات تعویض پلاک را میداد جدا از هزینه موارد قانونی دیگری هم بدنبال داشت خیلی خوب شد که تکلیف معلوم شد مطمعا کارت سبز خودرو سند خودرو محسوب میشود
و هیچ الزامی به ثبت مجداد سند در دفتر خانه نیست