در حالی که ارزیابیها حاکی از افزایش ناامنی غذایی در پی شیوع کرونا در آمریکاست، هزاران آمریکایی در آستانه تعطیلات شکرگزاری، در مقابل بانکهای غذا صف کشیده اند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی سی بی اس ، در حالی که ارزیابیها حاکی از افزایش ناامنی غذایی در پی شیوع کرونا در آمریکاست، هزاران آمریکایی در آستانه تعطیلات شکرگزاری، در مقابل بانکهای غذا صف کشیده اند.
اینها تصاویر صف طولانی خودروها مقابل یک بانک غذا در دالاس در آخر هفته (میلادی) است. داوطلبان در این بانک غذا در آستانه تعطیلات شکرگزاری، بستههای غذایی، از جمله پنج هزار بوقلمون بین مراجعه کنندگان تقسیم کردند.
بر اساس ارزیابی محققان دانشگاه نورث وسترن، ناامنی غذایی در آمریکا در ماههای نخست شیوع کرونا دو برابر شد. نظرسنجی اخیر سی بی اس نیوز نشان میدهد بیش از یک سوم آمریکاییها دست کم تا حدی نگران این هستند که پول کافی برای خرید مواد غذایی در سال آینده نداشته باشند.
خبرنگار سی بی اس در گزارشی درباره نیاز فزاینده به مواد غذایی در آستانه جشن شکرگزاری گفت: بانک غذای بسیار شلوغ مانند این در آرلینگتون تگزاس که برای شب شکرگزاری بستههای غذایی در اختیار پنج هزار خانوار قرار دادند، صحنهای است که در سراسر کشور مشهود است.
لی کالین، دیگر خبرنگار این شبکه یکشنبه صبح با خانوارهای گرسنه در سن آنتونیو، از جمله کاترین وین
گفتگو کرد. کاترینکه چهار فرزند دارد و خدمتکار بود، در دوره کرونا شغلش را از دست داد.
وی گفت: اوضاع طوری است که باید بین پرداخت قبوض و خرید خواربار یکی را انتخاب کنی، در نتیجه ممکن است ماه بعد آب یا برق خانه ات را قطع کنند.
در آتلانتا پس از آنکه تایلر پری، بازیگر آمریکایی اعلام کرد در استودیویش به پنج هزار خانواری که اول از همه در آنجا حضور یابند بستههای غذایی و کارتهای هدیه میدهد، مردم یکشنبه ساعتها در آنجا منتظر ماندند، به طوری که صف خودروها تا کیلومترها ادامه داشت. توزیع مواد غذایی ساعت ۸:۰۰ صبح شروع شد و بستههای غذایی تا ساعت ۱۰:۰۰ صبح به اتمام رسید.
در لس آنجلس نیز، آلتوسو اسکوبال ساعتها منتظر ماند تا بسته مواد غذایی خود را دریافت کند. وی گفت:
(شرایط) آسان نیست، کارم را از دست داده ام. چهار ماه است که هیچ درآمدی ندارم.
ناامنی غذایی به طور نامتناسبی به یاهپوستان و لاتین تبارهای آمریکا آسیب زده است، به ویژه خانوادههایی را که عیالوار هستند. همزمان با افزایش نیاز به مواد غذایی در سراسر کشور، برخی از داوطلبان کمک به مردم متوجه روند دیگری شده اند.
بسیاری از خودروهایی که اینجا میآیند، اولین بار است که برای کمک مراجعه میکنند.
در گزارش یک سازمان کمک غذایی موسوم به «فیدینک اَمِریکا» پیش بینی شده است بیش از ۵۰ میلیون آمریکایی امسال ناامنی غذایی را تجربه خواهند کرد. در حالی که آمار قبل از کرونا، ۳۵ میلیون نفر بود.
جوئل بِرگ، رئیس سازمان رئیس گروه حمایتی غیرانتفاعی «هانگِر فیری اَمِریکا» گفت: شیوع این بیماری باعث شد افراد فقیر و گرسنه، فقیرتر شوند، و افراد دیگر را در آستانه فقر و گرسنگی قرار داد.
وی افزود: این شدیدترین بحران گرسنگی در دوران معاصر در آمریکا است. اگر دولت فدرال کار بزرگ و سریعی انجام ندهد، از نظر گرسنگی در کشور شاهد شرایطی خواهیم بود که از زمان رکود بزرگ تا به حال، ندیده ایم.