در اجرای طرح نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان نیشابور ، ۵ واحد متخلف در این شهرستان پلمپ شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی ، مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت : با
سعید یگانه پور افزود : در بازرسیهای انجام شده توسط کارشناسان بهداشت محیط، ۵ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف شامل آشپزخانه و رستوران، کافه قنادی، کبابی، مواد پروتئینی و عطاری به دلیل رعایت نکردن شیوه نامه های بهداشتی پلمپ شد.