ادامه بحران کرونا در آمریکا؛
تلاشهای ناامیدانه برای مهار شیوع کرونا در آمریکا
یک رسانه آمریکایی اعلام کرد، تلاشهای ناامیدانه در آمریکا برای مهار روند فزاینده شیوع ویروس کرونا در حال انجام است.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما؛ شبکه خبری سی بی اس روز یکشنبه گزارش داد در سراسر آمریکا، روز به روز شهرها و مناطق بیشتری از فرط استیصال تلاش میکنند با اعمال محدودیتها برای رستوران ها، باشگاههای ورزشی و اجرای مقررات منع رفت و آمد شبانه روند صعودی شیوع کرونا را متوقف کنند.
به گزارش سی بی اس، شاهد شرایط وخیم جدیدی درباره مبارزه کشور با کرونا هستیم. بیش از ۱۲ میلیون نفر در آمریکا مبتلا به کرونا شده اند. شمار مبتلایان از یکشنبه تاکنون یک میلیون نفر بیشتر شده است. بیش از ۱۹۵ هزار مورد جدید ابتلا فقط در روز جمعه گزارش شد.
در این گزارش شمار کروناییهای بستری در بیمارستانها به بیش از ۸۲ هزار نفر رسیده و از یکشنبه روزانه بیش از هزار و ۶۰۰ نفر جان خود را بر اثر این بیماری از دست داده اند. در کالیفرنیا که مقررات منع رفت و آمد از ساعت ۱۰ شب برای کاهش شیوع ویروس از امشب اعمال میشود، رانندگان خودروها جمعه در صفهای طولانی و متعدد در استادیوم داجر در لس آنجلس صف کشیدند تا در خودروی خود آزمایش دهند. این در حالی است که شرکت داروسازی فایزر رسماً خواستار صدور مجوز اضطراری استفاده از واکسن کرونا شد.
خبرنگار سی بی اس در گزارشی از نیویورک در این باره گفت: در سراسر کشور، روز به روز شهرها و مناطق بیشتری از فرط استیصال تلاش میکنند با اعمال محدودیتها برای رستوران ها، باشگاههای ورزشی و اجرای مقررات منع رفت و آمد شبانه روند صعودی شیوع کرونا را متوقف کنند. برای حدود ۵۰ میلیون نفر که بر خلاف توصیه مرکز کنترل و پیشگیری بیماری برای تعطیلات جشن شکرگزاری سفر میکنند، این سفر شاید ریسک بزرگی باشد.
"باب دانوف"، پزشک و رئیس یک برنامه بهداشتی گفت: ما از همه افرادی که خطر ابتلا به این بیماری در آنها بالاست میخواهیم سفر نکنند؛ایالتها یکی پس از دیگری هشدار میدهند.
"جارد پولیس"، فرماندار دموکرات کلرادو نیز در این باره گفت: بسیار تکان دهنده است. در کلرادو، از هر ۴۹ نفر، یک نفر مبتلا به کروناست.
شمار روزانه مبتلایان، افراد بستری در بیمارستانها و تلفات در اورگن به سطح بی سابقهای رسیده است. داکوتای شمالی یکی از بالاترین شمار سرانه تلفات روزانه کرونا در جهان را دارد. ۶۰ پرستار نیروی هوایی به این ایالت اعزام شدند تا به کادر درمان این ایالت که به شدت خسته شده اند، کمک کنند. در همه جای کشور کارکنان بهداشتی که از بیماران کرونایی مراقبت میکنند، از فشار روانی که دارند میگویند.
سی بی اس در ادامه تاکید کرد، با توجه به اینکه بیمارستانها در برابر موج بیماران کرونایی مستاصل شده اند، مقامات نیویورک و نیوجرسی از شهروندان خود خواسته اند ۱۰ روز در خانه بمانند. در فیلادلفیا، دوباره محدودیتهایی برای رستورانها اعمال شده است، اما این بار افراد دور هر میز در فضای مقابل رستوران نباید بیش از چهار نفر باشند.