محققان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری نخستین بار در جهان موفق به تولید نانو غذا برای بیماران دارای نارسایی معده شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران؛ محققان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در یک طرح تحقیقاتی برای نخستین بار در جهان موفق به تولید نانو غذا برای بیماران گاستروکتومی (نارسایی معده) شدند.
دکتر رضا اسماعیل زاده کناری از اعضای این تیم پژوهشی، اهمیت دستیابی به این دانش را تامین کالری مورد نیاز و مواد غذایی مغذی بیماران اعلام کرد.
گزارش از خانم دیوارگر