بررسیها نشان میدهد اگر کمکی به کودکان فقیر انگلیسی در لندن نشود ۵۰۰ هزار نفر از آنها در ایام کریسمس با فقر غذایی روبرو خواهند شد.
یک کارشناس آشنا با مشکلاتِ کودکان فقیر در انگلیس به «آنا دِیویس» خبرنگار روزنامه ایندیپندنت گفت: اگر برای کمک به کودکان فقیر انگلیسی در لندن اقدامی صورت نگیرد حدود نیم میلیون از این کودکان در ایام کریسمس با فقر غذایی مواجه خواهند شد!
افزایش میزان گرسنگی در سراسر کشور انگلیس مشهود است. بیش از سه میلیون انگلیسی گزارش دادند که در جریان اجرای دور نخست محدودیتهایی کرونایی گرسنه ماندند!
گزارشهای بنیاد غذا (Food Foundation) و کینگز کالج لندن (King’s College London) نشان میدهد تعداد بزرگسالانی که در انگلیس دچار ناامنی غذایی هستند به علت شیوع بیماری کرونا چهار برابر شده است.
در جریان اجرای دور نخست محدودیتهای کرونایی در انگلیس، ۱۶ و دو دهم درصد از افراد بزرگسال گفتند ناامنی غذایی را تجربه کردند. این باور وجود دارد که در شرایط عادی سه و هشت دهم بزرگسالان انگلیسی ناامنی غذایی را تجربه کرده باشند.
اندریو رید (Andrew Read) مدیر آموزش «دانشگاه ساوث بنک لندن» (دانشگاهی که در کرانه جنوبی رودخانه تیمز لندن واقع شده است) گفت: «به علت شیوع کرونا تعداد کودکانی که در فقر غذایی زندگی میکنند ۱۰۰ هزار نفر بیشتر خواهد شد، مگر اینکه اقدام فوری صورت گیرد».
هم اکنون ۴۰۰ هزار کودک انگلیسی در لندن گرسنه هستند. این آمار را مسئولان شهریِ «لندنِ بزرگ» منتشر کردند که مبنای جمع آوری اطلاعات آنها نیز نظرسنجی از ساکنان لندن بوده است. آقای رید گفت این رقم به ۵۰۰ هزار نفر افزایش پیدا خواهد کرد، چون بیماری کرونا باعث خواهد شد خانوادهها با مشکلات مالی بیشتری مواجه شوند.
افزایش میزان گرسنگی در لندن ممکن است عواقب بسیار بدی برای وضعیت آموزش در شهر لندن داشته باشد. پیش بینی میشود اثرات منفی فقر و گرسنگی در بحبوحه بحران کرونا، روی وضعیت آموزشی کودکان اثری عمیق باشد، چون کودکان درحالی که گرسنه هستند و غذای کافی ندارند باید تحصیل کنند.
آقای رید گفت: «واقعا فاجعه است. میدانیم که ۴۰۰ هزار کودک در لندن گرسنه هستند. میدانیم که کووید روی این مسئله تاثیر میگذارد و اطلاع داریم که اگر اقدام نشود تعداد این کودکان به نیم میلیون نفر افزایش خواهد یافت».
وی افزود: «این مشکل بسیار گسترده است. میدانیم که ناامنی غذایی و گرسنگی روی پیشرفت تحصیلی کودکان تاثیر خواهد گذاشت مگر اینکه اقدامی صورت گیرد. این مشکل احتمالا روی پیشرفت نسلی از دانش آموزان تاثیر خواهد گذاشت».
آقای رید از پویش روزنامه ایندیپندنت برای کمک به گرسنگان تمجید کرد و افزود: واقعا بسیار اهمیت دارد که اقدامی برای حل کردن مشکل فقر غذایی و ناامنی غذایی خانوادهها صورت میگیرد. فقر غذایی آثار منفی بلند مدت روی جوانان دارد. یک رژیم غذایی سالم نه تنها به این معنی است که کودکان در مدرسه عملکرد بهتری دارند بلکه کودکانی که تغذیه خوبی ندارند احتمالا از مشکلات ذهنی و استرس رنج میبرند. این کودکان وقتی بزرگ میشوند با درصد احتمال بیشتر، از بیماریهایی مثل سرطان، بیماری قلبی، دیابت و چاقی رنج خواهند کشید.
تحقیقات نشان میدهد وقتی دانش آموزان گرسنه نباشند، تمرکز شان در کلاس بیشتر خواهد شد و آمادگی آنها برای یادگیری بیشتر میشود.