مدیر عامل شرکت سلامت الکترونیک برکت: در چند ماه گذشته ایران جزو سه کشوری بود که موفق به تولید کیتهای تشخیص کرونا مبتنی بر آنتی ژن شده است.
وی افزود: این کیتها عملکردی مشابه پی سی آر (PCR) یا کیتهایی که در طول روز برای آزمایش کرونا از افراد گرفته میشود، دارد، اما فرق عمده آن این است که افراد در مناطق دور دست و محروم در نقاط مختلف شهری و غیر شهری به آن دسترسی دارند و دستگاههای گران قیمت، هزینههای آزمایشگاهی و تجهیزات ویژه حذف شده است و این کیت مانند کیت دیابت یا کیت بارداری است که مشابه همان نمونه برداری را برای بیماران سرپایی انجام میدهد.
مدیر عامل شرکت سلامت الکترونیک برکت با بیان اینکه به جز دسترسی آسان به این کیت، قیمت آن نیز پایینتر است افزود: قیمت این کیت در مقایسه با کیتهایی که اکنون در سطح کشور است حدود ۳۰ درصد قیمت کیتهای پی سی آر است و این خود نقطه عطفی است که افراد بیشتری میتوانند از آن استفاده کنند.
آقای مروجی افزود: زمان تشخیص این کیتها حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است که میتواند افراد مبتلا به ویروس را شناسایی و زنجیره بیماری را قطع کند.
وی ادامه داد: تمام فناوریهای این کیت در داخل تولید و به میزان ۷۰ درصد صرفه جویی ارزی برای کشور حاصل شده است.
مدیر عامل شرکت سلامت الکترونیک برکت افزود: از اواخر پارسال درباره کیتهای تشخیص کرونا کار خود را آغاز کردیم و کار تحقیق و پژوهش در ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در شرکت سلامت الکترونیک بوده است و همکاری خوبی با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی داشته ایم.
آقای مروجی گفت: نسل اول کیتهای آنتی بادی، نسل دوم کیتهای پی سی آر و هم اکنون کیتهای تشخیص سریع مبتنی بر آنتی ژن در کشور تولید شده است.