در نشست اعضای شورای اطلاع رسانی استان مرکزی، نحوه آموزش و اطلاع رسانی پیشگیری از شیوع ویروس کرونا بررسی شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی در این نشست گفت: محتوای تولید برنامه های آموزشی در خصوص مقابله با کرونا باید جذاب و اختصاصی و بگونه ای باشد که بر روی مخاطب تاثیرگذار باشد.
اکرمی افزود: در عرصه مقابله با کرونا آنچنان که باید از ابزار هنر استفاده نشده و نمی توان با پیامهای تکراری افکار عمومی را به سمت و سوی برنامههای پیشگیرانه سوق داد.
او با بیان اینکه آموزش و اطلاع رسانی با محوریت امکان سنجی ذائقه مخاطبان جامعه در حوزه کرونا نیازمند تقویت بیشتر است گفت: باید با تولیدات نوین و کوتاه حوزه چند رسانه به مقابله با کرونا رفت.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی ساخت برنامههای کوتاه، انیمیشن و فیلمهای چند دقیقهای با محوریت آموزش هدفمند نیاز این امروز جامعه است که باید برای آن برنامه ریزی کرد.
اکرمی افزود: تولید محتوا و نیاز سنجی مخاطبان باید از سوی دانشگاه علوم پزشکی تهیه و برای انتشار و بازنشر توسط رسانههای جمعی و صدا و سیما در اختیار شورای اطلاع رسانی استان قرار گیرد.
او همچنین تاکید کرد: اخبار و اطلاع رسانیهای حوزه کرونا باید از مراجع رسمی و قابل اعتماد شهروندان مخابره شود تا افکار عمومی دچار سردرگمی نشوند.
حجت الاسلام دانشی دبیر شورای اطلاع رسانی استان مرکزی هم در این نشست باتوجه به شیوع و جهش بیماری کرونا و افزایش مبتلایان و فوتی ها ناشی از این بیماری گفت: بررسی شیوه های اطلاع رسانی و آموزش یکی از دستور کار این جلسه بود که مقرر شد شیوه های جدید آموزشی بکار گرفته شود و دستگاه های مختلف از جمله دانشگاه علوم پزشکی، اداره فرهنگ و ارشادو صدا و سیما برای تولید محتوامناسب در جهت پیشگیری و مقابله با کرونا تلاش بیشتری داشته باشند تا با افزایش کیفیت و کمیت محتوایی اثرگذار تولید شود.
او افزود: همچنین در این نشست با قدردانی از زحمات و تلاش جامعه پزشکی و کادر درمان افزود: در این نشست مقرر شد به منظور قدردانی از زحمات کادر درمان حجم قابل توجهی از تبلیغات شهری به این موضوع اختصاص یابد.
حجت الاسلام دانشی افزود: همچنین در این نشست در خصوص جمع بندی اقدامات انجام شده در حوزه بند (چ) ماده ۳۷ قانون در راستای عقد قرارداد دستگاه های اجرایی استان مرکزی با صدا و سیما به منظور انعکاس دستاوردهای ادارات بحث و تبادل نظر شد.
او گفت: در این نشست دستگاه های اجرایی موظف به اجرای بند (چ) ماده ۳۷ قانون در راستای عقد قرارداد با صدا و سیما به منظور ارائه گزارش کار و فعالیت شدند و به وظایف قانونی در بخش فرهنگی و تبلیغی اهتمام بیشتری داشته باشند.