گازرسانی به ۵۶ روستای شهرستان مرزی سردشت در حال پیمان سپاری است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز مهاباد؛ رئیس اداره گاز شهرستان سردشت گفت: در راستای توسعه گازرسانی به مناطق روستایی، ۵۶ روستا در قالب شش طرح با برآورد ۸۷۰ میلیارد ریال هزینه درحال برگزاری مناقصه و پیمان سپاری است.
یونس آذریون افزود: عملیات گازرسانی به این روستاها در شش محور روستایی شامل قلعه رش، چکو، دارساوین، ساوان، سیسر و لیلانه با بهرهمندی ۳۵۰ خانوار پس از پیمان سپاری از سال آینده آغاز خواهد شد.
آذریون، با بیان اینکه با تبدیل روستای نلاس به شهر، تغییراتی درمیزان بهره مندی روستایی و شهری شهرستان روی داده است، افزود: شهرستان سردشت دارای ۲۸ هزار مشترک گاز بوده که از این تعداد سه هزار مشترک روستایی و ۲۵ هزار مشترک شهری است.
وی تصریح کرد: گازرسانی به ۳۰ روستا با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال هم اکنون در این شهرستان درحال اجراست که اگر شرایط جوی مناسب باشد تا پایان امسال ۱۰ روستا و در سال آینده تا هفته دولت ۲۰ روستای دیگر از نعمت گاز برخوردار خواهند شد.
رئیس اداره گاز شهرستان سردشت افزود: هم اینک میزان بهره مندی جمعیت شهری از گاز طبیعی ۹۱ و جمعیت روستایی این شهرستان ۲۱ درصد است که اگر طرحهای گازرسانی به این ۳۰ روستا پایان یابد، این رقم به ۴۲ درصد خواهد رسید.
وی اضافه کرد: چنانچه عملیات گازرسانی به شهرمیرآباد هم به پایان برسد، میزان بهره مندی جمعیت شهری در سردشت نیز به ۱۰۰ درصد خواهد رسید.