رییس شورای ولایتی هرات افغانستان با اشاره به حجم بالای صادرات و ترانزیت کالا از طریق گذرگاه رسمی دوغارون، این معبر زمینی را برای افغانستان دروازه ای طلایی خواند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی؛ کامران علیزایی در بازدید از مرز دوغارون، گفت: گمرک 100 ساله دوغارون
وی افزود: در حال حاضر هرات دومین بازار اقتصادی کشور افغانستان، در حوزه اقتصادی تعاملات خوبی با معبر زمینی دوغارون دارد و سعی داریم با استفاده از تجربیات مدیران و مسوولان مستقر در مرز دوغارون، مشکلات رانندگان را در حوزه های مختلف به حداقل برسانیم.
علیزایی ادامه داد: مردم ولایت های مختلف افغانستان استقبال خوبی از انواع کالاهای ایران دارند و حجم بالای صادرات به سمت افغانستان، نشان دهنده این مهم است.
فرماندار تایباد هم گفت: درصورت فراهم شدن زیرساخت های لازم در دو گمرک اسلام قلعه افغانستان و مرز دوغارون، این دو کشور می توانند در حوزه اقتصادی ارتباطی بیش از این داشته باشند.
محسن سیاح افزود: در حال حاضر سالانه افزون بر 2 میلیون تن انواع کالا به ارزش بیش از 2 میلیارد دلار از سمت دوغارون به سمت افغانستان و بازارهای آن صادر می شود.
وی اظهار کرد: صادرات و ترانزیت انواع کالا به سمت بازارهای هدف افغانستان، زمینه ارتباط این کشور را با برخی از کشورهای اروپایی و آسیایی فراهم کرده که این خود برای افغانستان یک نقطه قوت است.
سیاح ادامه داد: ازدحام و توقف چندین هزار کامیون در فصول مختلف سال در حوزه مرز دوغارون همواره مشکلاتی را برای رانندگان رقم زده که با تدابیر و تصمیمات مناسب استاندار خراسان رضوی و افزایش ساعت کاری گمرک دوغارون طی چند روز گذشته، صف های طولانی ناشی از توقف کامیون های حامل بار صادراتی و ترانزیتی به حداقل رسیده است.
وی ابراز امیدواری کرد با همکاری گمرک اسلام قلعه افغانستان، مشکلات رانندگان در آنسوی مرز هم به حداقل برسد.
گمرک دوغارون در فاصله 18 کیلومتری شهر تایباد قرار دارد.