نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به شرایط بودجه ای کشور، رفع مشکلات جوامع روستایی کار جهادی می طلبد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی در بازدید از روستاهای کله دشت، ویسمان و غازمآباد از توابع شهر غرق آباد بخش نوبران ساوه گفت : شرایط بودجه ای کشور به گونه ای است که نمی توان بخشی از نیازهای شهرها و روستاها را در حوزه های مختلف به دلیل محدودیت در منابع اعتباری تامین کرد از این رو مشارکت مردم و کار جهادی برای اجرای طرح های عمرانی و برآوردن مطالبات مردمی ضرورت دارد.
حجت الاسلام سبزی نمونه کار جهادی و مشارکت مردمی این منطقه را بازسازی و مرمت پل احداث شده بر روی رودخانه مزلقان بیان کرد و افزود: بر اثر وقوع سیل بهاره ، سازه این پل آسیب دیده بود که با پیگیری های صورت گرفته از طریق مشارکت مردمی و خیرین این سه روستا و اداره راهداری غرق آباد با اعتباری کمتر از 200 میلیون تومان مرمت و بازسازی شد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت : این کار جهادی و مشارکتی به همت مردم الگویی است برای سایر جوامع روستایی تا بتوان بسیاری از خواسته های مردمی توسط خود مردم انجام شود.
حجت الاسلام سبزی مشکل راه روستایی، معابر روستایی، کمبود آب و مشکل فاضلاب، مدیریت پسماند را از جمله مشکلات روستاهای کله دشت و ویسمان عنوان و افزود: پائین بودن سرعت اینترنت، عدم آنتن دهی مناسب تلویزیون در روستای کوهستانی غازم آباد شرایط تحصیلی برای آموزش غیرحضوری دانش آموزان از طریق فضای مجازی شاد را برای دانش آموزان دشوار و غیرممکن کرده است که امیدواریم با پیگیری در سطح ملی امکان تسهیل در آموزش دانش آموزان فراهم شود.
حجت الاسلام سبزی به غیربهداشتی بودن آب آشامیدنی این روستا اشاره کرد و گفت: به دلیل عدم کلرزنی مناسب وضعیت آب آشامیدنی این روستا خوب نیست که باید با مشارکت مردم و اداره آبفا این مشکل برطرف شود.
وی همچنین به اختلاط فاضلاب خانگی این روستا با آب قنات به عنوان یک معضل زیست محیطی اشاره کرد و افزود: اختلاط فاضلاب خانگی با آب قنات در این روستا موجب آلایندگی آب شده و ورود آن به اراضی کشاورزی و باغ ها ، آسیب زا و تهدیدی برای سلامت مصرف کنندگان محصولات غذایی است.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی از مسئولان خواست تا بطور جدی به این موضوع ورود کنند و مانع از آبیاری بالاجبار اراضی پائین دستی آب حاصل از اختلاط فاضلاب خانگی شوند.
حجت الاسلام سبزی احداث 21 واحد مسکونی در این روستا به همت بنیاد مسکن شهرستان ساوه اشاره کرد و گفت : تسریع در تکمیل این واحدهای مسکونی نیمه تمام و تامین زیرساخت های لازم شامل آب، برق، گاز و ... مهمترین انتظار مردم این روستاست.
وی با اشاره به بافت فرسوده و غیرمقاوم واحدهای مسکونی در این روستا افزود: در حال حاضر برخی از واحدهای مسکونی که روستائیان در آن زندگی می کنند غیرمستحکم بوده و در بافت فرسوده قرار دارد که ضرورت دارد با اعطای تسهیلات و کمک بلاعوض و با همت مردم نسبت به مقاوم سازی منازل مسکونی با سرعت اقدام شود.