تغییر الگوی کشت در استان
تولید زعفران اصفهان دو برابر میانگین کشور
استان اصفهان باتولید ۸ هزارو ۸۰۰ کیلوگرم زعفران در سال جایگاه چهارم را بعد از استانهای خراسان شمالی، جنوبی ورضوی در کشور دارد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ معاون باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان با بیان اینکه عملکرد برداشت هرهکتار زعفران نزدیک به دوبرابر میانگین کشوری است گفت: سالانه از هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع استان بیش از ۹ تن زعفران برداشت میشود.
احمدرضا رئیس زاده میانگین با اشاره به اینکه برداشت هر هکتار زعفران استان اصفهان ۶ کیلوگرم است افزود:این درحالی است که میانگین کشوری سه و نیم کیلوگرم در هکتار است.
وی بااشاره به کشت زعفران در صدهکتار از مزارع شرق اصفهان که بر اثر خشکسالی بی حاصل شده بود گفت: شهرستانهای نطنز، تیران و کرون، نجف آبادو اردستان عمده تولید کنندگان زغفران استان در هستند
رییس زاده با بیان اینکه در ۲۴ شهرستان استان زعفران کشت میشود افزود: جهاد کشاورزی استان ۲۸ میلیارد ریال تسهیلات به کشاورزانی که زمینهای کشاورزی خود را زیر کشت این محصول ببرند پرداخت میکند
معاون باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان گفت: زعفران کاران اصفهانی با ثبت برند، گرفتن سیب سلامت، شناسنامه دار کردن محصول وتولید محصول ارگانیک با آنالیز بالاتر از حد استاندارد اقدامات موثری برای گرفتن نبض بازار صادراتی انجام داده اند.
تولید زعفران اصفهان دو برابر میانگین کشور
تولید زعفران اصفهان دو برابر میانگین کشور
تولید زعفران اصفهان دو برابر میانگین کشور
تولید زعفران اصفهان دو برابر میانگین کشور
تولید زعفران اصفهان دو برابر میانگین کشور
تولید زعفران اصفهان دو برابر میانگین کشور
تولید زعفران اصفهان دو برابر میانگین کشور
تولید زعفران اصفهان دو برابر میانگین کشور
تولید زعفران اصفهان دو برابر میانگین کشور
تولید زعفران اصفهان دو برابر میانگین کشور
تولید زعفران اصفهان دو برابر میانگین کشور
تولید زعفران اصفهان دو برابر میانگین کشور
تولید زعفران اصفهان دو برابر میانگین کشور
تولید زعفران اصفهان دو برابر میانگین کشور
تولید زعفران اصفهان دو برابر میانگین کشور
تولید زعفران اصفهان دو برابر میانگین کشور
تولید زعفران اصفهان دو برابر میانگین کشور
تولید زعفران اصفهان دو برابر میانگین کشور
تولید زعفران اصفهان دو برابر میانگین کشور
تولید زعفران اصفهان دو برابر میانگین کشور