مدیر کل آموزش و پرورش استان بوشهر:
تمام معلمان حق التدریس استان جذب آموزش و پرورش میشوند
مدیر کل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: تمام معلمان حق التدریس استان بوشهر در سه مرحله و در ماههای آذر، بهمن و ابتدای سال ۱۴۰۰ با فراگیری آموزشها در دانشگاه فرهنگیان، جذب آموزش و پرورش استان میشوند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، علیمراد کرمی در نشست با مسئولان آموزش و پرورش دشتستان و نماینده مردم این شهرستان در مجلس درباره جذب معلمان حق التدریس در آموزش و پرورش استان بوشهر بیان کرد: معلمان حق التدریس سالهای قبل در این دوره ۳۰ درصد از آنها برای فراگیری آموزش لازم به دانشگاه فرهنگیان معرفی میشوند، ۳۰ درصد در بهمن ماه و جا ماندههای دیگر نیز در ابتدای سال ۱۴۰۰ تعیین تکلیف خواهند شد و به این ترتیب همه حق التدریسها تا پایان این دولت جذب آموزش و پرورش خواهند شد.
وی با بیان اینکه بیشترین آموزشها در سال تحصیلی جدید بهویژه در یکماه اخیر و با شدت گرفتن کرونا بهصورت مجازی و از طریق برنامه شاد بوده است افزود: ۸۵ درصد دانش آموزان استان در شبکه شاد فعال هستند و ۱۵ درصد دیگر نیز که مشکلاتی نظیر نداشتن تبلت و موبایل هوشمند و یا نبود زیرساختهای اینترنتی دارند سعی میکنیم از طریق خیران و نهادهای حمایتی هر چه سریعتر تبلت و گوشی هوشمند دراختیارشان قرار دهیم.
مدیر کل آموزش و پرورش استان عنوان کرد: یکی از برنامههای مهم ما در دشتستان راهاندازی و استقرار دانشگاه فرهنگیان این شهرستان است که در حال رایزنی با وزارت خانه هستیم و امیدواریم با توجه به وجود زیرساختهای لازم این دانشگاه راهاندازی و فعال شود.
فرماندار دشتستان نیز با اشاره به جایگاه آموزش و پرورش در جامعه و نقش آن در توسعه و پیشرفت اظهار کرد: باید به آموزش و پرورش اهتمام ویژه داشت، زیرا این نهاد کانون انتشار دانایی است و توسعه و پیشرفت هر جامعهای در گرو نگاه ویژه به این نهاد و تقویت آن است.
فتح الله نوروزی افزود: از سال ۹۲ تا ۹۸، ۹۰ طرح عمرانی شامل ۲۸۲ کلاس درس با اعتبار ۳۶ میلیارد تومان در این شهرستان اجرا شده است.
وی عنوان کرد: تلاش شده در اعتبارات دشتستان نگاه ویژهای به آموزش و پرورش داشته باشیم و امسال نیز بیش از ۱۰میلیارد تومان در کمیته برنامهریزی شهرستان برای ارتقای آموزش و پرورش تصویب شد که امیدواریم با تخصیص این اعتبار شاهد رشد و توسعه بیشتر علم و دانش در گستره این شهرستان باشیم.
فرماندار دشتستان افزود: احیای دانشگاه فرهنگیان در حوزه دشتستان، تقویت زیرساختهای درمانگاه فرهنگیان و احیای مدارس شبانه روزی که به مدارس عادی تبدیل شدهاند از دیگر مواردی است که باید مورد اهتمام قرار گیرد.
وی از وجود ۳۴ مدرسه تخریبی و فرسوده در دستستان خبر داد و افزود: برای نوسازی این مدارس باید مجمع خیران مدرسهساز را در مناطق چهارگانه آموزش وپرورش شهرستان فعال و از ظرفیت این نهاد موثر استفاده بهینه کنیم و در کنار آنها دولت نیز مشارکت فعال خواهد داشت.
ابراهیم رضایی نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی نیز بر توجه بیشتر به حوزه آموزش و پرورش در این شهرستان تاکید و بر تقویت بیشتر پژوهشسرای دانشآموزی در برازجان به عنوان مرکز پژوهشی و علمی و تدوین بسته آموزشی و برنامهای برای بالا بردن کیفیت آموزش در آموزش و پرورش و استفاده از استادان خوب در این نهاد تاکید کرد.
احمدی مرادی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر نیز از اجرای ۱۱ طرح آموزشی و ۱۱ طرح عمرانی در قالب ۴۰ کلاس درس در دشتستان خبر داد.
ما سیستان و بلوچستان هستیم و خرید خدمات منتظر تعیین تکلیف هستیم .